Vamp! Sexy Lashes 011 – Sexy Black
Ajándékozz a szempilláknak érzéki megjelenést a Vamp! Sexy Lashes szempillaspirál segítségével. A csábítás ellenállhatatlan eszköze egy veszélyesen szexi tekintetért. Dúsít, megemel és ível: szédítő ívek és a gravitációval versengő új vonalak által kiemelt szempillák.

A hullámos kialakítású, rostból készült maxi kefe nagy mennyiségű anyagfelvitelt, míg és az alsó részén található hosszú szálú sörték ívelést biztosító mechanikai hatás kifejtését teszik lehetővé.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Használata érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is javasolt
Parabénmentes
Olaszországban készült

6M | Net Wt 0.40 oz - 12 m

Lip Care Oil
Egy természetes olaj, mely pillanatok alatt hidratálja és táplálja az ajkakat. A praktikus golyós kiszerelés egy áttetsző finishű, könnyű és vékony filmréteget bocsát ki. Egy valódi szépségápolási kezelés az ultra puha ajkakért.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

18M | 0.32 fl oz – 9,5 ml
 

Mini neszeszer dombornyomott anyagból.

Vamp! Sexy Lashes 
A természetes eredetű viaszok - Organikus Méhviasz és Karbaubaviasz azonnali extrém dús hatást bíztosítanak. Az innovatív «Lash Sculptor» krosszpolimer megsokszorozza az ívelő hatást a «push up» hatású, ívelt szempillákért. A speciális Filmképző Gyanta megtartja a szempillák helyzetét és ívét és egyedülálló tartósságot biztosít. A hihetetlenül fekete, különleges mikropigmentek intenzív és azonnali színkibocsátást tesznek lehetővé már az első alkalmazástól. A tápláló tulajdonságú Organikus Karitévaj bevonja a szempillákat, anélkül, hogy elnehezítené azokat, megőrizve azok rugalmasságát és hajlékonyságát.

Lip Care Oil
Lágyítókban és Rosa Mosqueta csipkebogyó olajokban gazdag formulája puhasággal és hidratálással vonja be az ajkakat és természetes ragyogást hagyva maga után.

Vamp! Sexy Lashes
A szempillatőtől kiindulva és függőleges mozdulatokkal fésüld át őket, hosszukat követve, a szempillatőtől a csúcsok felé haladva. Az intenzívebb méret érdekében a szempillák tövénél végezz cikkcakk mozgást. Használd az applikátor hegyét a legrövidebb szempillák eléréséhez. Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni a tekinteted, a szempillaspirált az alsó szempillákra is vidd fel.

Lip Care Oil
A kezelést az ajkak közepétől indulva a sarkak felé haladva vidd fel, kövesd szád természetes formáját, először a felső, majd az alsó ajakra. A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően könnyen felvihető az ajkakra.