Vamp! All in One 101 – Extra Black
Hagyd, hogy magával ragadjon a Vamp! All in One többdimenziós térhatása az azonnal meglepően nagy méretű, hosszú és hajlított szempillákért. Erősítő kezeléssel dúsított szempillaspirál, mely idővel elősegíti a szempillák természetes növekedését és megerősíti azokat, hogy a szempillák sűrűbbek és vastagabbak legyenek az ellenálhatatlan tekintet érdekében.

90% szerint a szempillák mérete megnőtt *
90% szerint a szempillák hosszabbak lettek *
86% szerint a szempillák sűrűbbek lettek *
83% szerint a szempillák megerősödtek *

* Önértékelési teszt. Résztvevők, akik a hatásokról beszámoltak. 30 személy. 30 napos alkalmazás.

Alacsony allergia kockázat. 
Szemészetileg tesztelt 
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Parabén mentes
Olaszországban készült

6M | Net Wt 0.30 oz - 9 ml

Lip Care Oil
Egy természetes olaj, mely pillanatok alatt hidratálja és táplálja az ajkakat. A praktikus golyós kiszerelés egy áttetsző finishű, könnyű és vékony filmréteget bocsát ki. Egy valódi szépségápolási kezelés az ultra puha ajkakért.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

18M | 0.32 fl oz – 9,5 ml

Mini neszeszer dombornyomott anyagból.

Vamp! All in One
A rendkívüli strukturáló hatással rendelkező viaszok bevonják és intenzívebbé teszik a szempillákat, sűrűbbé téve őket minden egyes lépés után, a látványos hatás érdekében. A természetes gélképző hatóanyagok és az applikátor lehetővé teszik a szempillák tökéletes hajlítását. A különleges viaszok és a filmbevonó anyagok hihetetlen hosszabbító hatást biztosítanak. Az erősítő kezelés elősegíti a szempillák növekedését, belülről rekonstruálja őket fokozatosan sűrűbbé, teltebbé és tartósabbá téve őket, fokozva természetes méretüket és hajlásukat. A lágyító és védő hatású Cassie Viasz rugalmasabbá teszi a szempillákat

Lip Care Oil
Lágyítókban és Rosa Mosqueta csipkebogyó olajokban gazdag formulája puhasággal és hidratálással vonja be az ajkakat és természetes ragyogást hagyva maga után.

Vamp! All in One
Lágyítókban és Rosa Mosqueta csipkebogyó olajokban gazdag formulája puhasággal és hidratálással vonja be az ajkakat és természetes ragyogást hagyva maga után.

Lip Care Oil
A kezelést az ajkak közepétől indulva a sarkak felé haladva vidd fel, kövesd szád természetes formáját, először a felső, majd az alsó ajakra. A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően könnyen felvihető az ajkakra.