Arc-, szem- és ajaksmink termékek gazdag kínálata. A korrektor csökkenti a bőr apró esztétikai hibáit, a krém állagú arcpirosító természetes hatást kölcsönöz az arcnak, míg a kompakt arcpirosító megrajzolja azt. A krém állagú megvilágító értékes fénypontokat hoz létre, a kompakt állagú tiszta fény hatást kölcsönöz. Puha textúrájú, pigmentált és könnyen árnyalható kompakt szemhéjfestékek, melyek modulálható eredményt és egyedi külső létrehozását teszik lehetővé. A szem primer ideális alap számukra és fokozza tapadásukat, míg a szemceruza megrajzolja a tekintetet, mélységet kölcsönözve neki. A csillogó rúzsok határozott és fényes hatást kölcsönöznek, az olvadó textúrájú klasszikus rúzsok hibátlan színbe öltöztetik az ajkakat, míg a matt rúzsok szofisztikált bársonyos hatást kölcsönöznek nekik. A szuper fényes szájfény kiemeli az ajkak méretét. 

Minőség & Design Made in Italy
 

FACE
1 korrektor
1 krémpirosító
1 kompakt arcpirosító
1 krém állagú megvilágító
1 kompakt megvilágító

EYES
1 primer
6 kompakt szemhéjfesték
1 szemceruza
1 dupla szemsmink applikátor

LIPS
2 csillogó rúzs 
2 klasszikus rúzs
2 matt rúzs
1 szájfény

Használd a korrektort a táskák és a bőr hibáinak csökkentésére. A krém állagú arcpirosítót vidd fel az orcákra a ʹbonne mine’ hatáshoz, vagy a kompakt pirosítót vidd fel a járomcsontokra az arccsonttól a halánték irányába haladva és vissza, az arc megrajzolásához és megformálásához.
Használd a krém állagú all over világítót, hogy fénypontokat hozz létre a járomcsontokon, az orrháton és a Cupido-íven. Használd a kompakt világítót, önmagában vagy a krém állagú all over világító fölé a tiszta fény hatáshoz. Először vidd fel az alapozót, majd a világosabb szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe és a szemöldökív alá, értékes fénypontokat létrehozva. A mozgó szemhéjakra köztes tónusokat használj. Tedd intenzívebbé a szemsarkot sötétebb tónusú szemhéjfestékkel és a tekintet optikai meghosszabbításához. Használd a szemceruzát az alsó szempilla íven belül a tekintet mélyítéséhez. A rúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva.
Válassz, hogy milyen végeredményt szeretnél:
Csillogó rúzs: a vinil hatású, vibráló színért
Klasszikus rúzs: a telt színért és a puha ajkakért
Matt rúzs: a bársonyos, kifinomult hatásért
A szájfényt a rúzs után kell használni az ajkak közepére a 3D térhatásért. Használd önmagában az egész ajakra, hogy azok rendkívüli csillogásúak legyenek.