Arc-, szem- és ajaksmink termékeket tartalmaz.
A kompakt arcpirosító körvonalazza és megrajzolja az arcot, a krém állagú megvilágító megvilágítja az arc kiemelkedő részeit. 
Puha textúrájú, pigmentált és könnyen árnyalható kompakt szemhéjfestékek, melyek modulálható eredményt és egyedi külső létrehozását teszik lehetővé.
A szem alapozó ideális alapot képez számukra és fokozza tapadásukat. 
A csillogó rúzsok határozott és fényes hatást, míg a telt színű matt rúzsok szofisztikált bársonyos hatást kölcsönöznek az ajkaknak. Az olvadó textúrájú klasszikus rúzs hibátlan színt kölcsönöz az ajkaknak, míg a szuper fényes szájfény kiemeli az ajkak méretét.

Minőség & Design Made in Italy
 

FACE
1 krém állagú megvilágító
1 kompakt arcpirosító

EYES
1 primer
5 kompakt szemhéjfesték
1 szem applikátor
 
LIPS
2 csillogó rúzs
2 matt rúzs
1 klasszikus rúzs
1 szájfény
 

A kompakt pirosítót vidd fel a járomcsontokra az arccsonttól a halánték irányába haladva és vissza, az arc megrajzolásához és megformálásához, használd a krém állagú all over világítót, hogy fénypontokat hozz létre a járomcsontokon, az orrháton és a Cupido-íven. Először vidd fel az alapozót, majd a világosabb szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe és a szemöldökív alá, értékes fénypontokat létrehozva. A mozgó szemhéjakra köztes tónusokat használj. Tedd intenzívebbé a szemsarkot sötétebb tónusú szemhéjfestékkel és a tekintet optikai meghosszabbításához. A rúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva.
Válassz, hogy milyen végeredményt szeretnél:
Csillogó rúzs: a vinil hatású, vibráló színért
Matt rúzs: a bársonyos, kifinomult hatásért
Klasszikus rúzs: a telt színért és a puha ajkakért
A szájfényt a rúzs után kell használni az ajkak közepére a 3D térhatásért. Használd önmagában az egész ajakra, hogy azok rendkívüli csillogásúak legyenek.