Vamp! Mascara

Eredményét és összetételét tekintve forradalmian újszerű, szempillanövelő szempillaspirál. Vastag, telt, extra sűrű szempillák, a műszempillák által kölcsönzött színpadias hatás, de azok kényelmetlen viselete nélkül. Modulálható: lépésről lépésre olyan hatást érhet el, amilyet csak akar. Textúrája krémes, nagy rekonstruáló hatású és a Pupa által kidolgozott, puha és sűrű sörtéjű ferde kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé.

Alacsony allergia kockáza
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Gyártás helye: Olaszország

Gentle Eye Make-up Remover

Hatékonyan és kíméletesen mossa le a sminket, az Aloe Vera kivonatnak köszönhetően a legérzékenyebb szemet is kíméli.

Illatanyagtól mentes összetétel az allergiakockázat csökkentésére
Szemészetileg tesztelve érzékeny szemen és kontaktlencsét viselőkön
Bőrgyógyászatilag érzékeny bőrön tesztelve
Külső használatra
Gyártás helye: Olaszország

Praktikus kozmetikai táska, melyet bárhova magaddal vihetsz.

Vamp! Mascara

A Pupa összetétele egy Viasz keveréket elegyít egy speciális Polimerrel. A természetes-növényi-szintetikus Viasz keverék a textúrát gazdaggá és krémessé, nagy rekonstruáló erejűvé teszi. A Polimer egy speciális filmbevonó anyag, mely növeli a szempillaspirál rögzítését, csökkenti az elkenődést, ugyanakkor a szempillákat puhává és rugalmassá varázsolja.

Gentle Eye Make-up Remover

A kozmetikában nyugtató és bőrpirosodás-csökkentő hatásáért gyakran alkalmazott Aloe Verát tartalmaz.

Vamp! Mascara

Full color applikáció: a szempillatőtől indulva, cikk-cakkban haladva fésülje a szempillákat a csúcsokig. Javasoljuk a szempillaspirál ismételten történő alkalmazását, az egyik szemről a másikra áttérve, a kívánt hatás eléréséig. A végső kidolgozáshoz az applikátor hegyét tartsa a szempillára merőlegesen. French szempillaspirál alkalmazás: a Vamp! Extrablack és a Vamp! Mascara elegyítése és a szempillák hegyén történő alkalmazás.

Gentle Eye Make-up Remover

Vattakorong segítségével vigye fel a terméket a szemre.