Images

Vamp! Mascara Definition & Gentle Eye Make-up Remover
Tap to zoom

Vamp! Mascara Definition & Gentle Eye Make-up Remover

Szempillaspirál az eltúlzott méretű, különválasztott és megrajzolt szempillákért. Hatékonyan eltávolítja a sminket az érzékeny szemkörnyékről.
Ref. 040334A001
 

Vamp! Mascara Definition

Rendkívüli méretű, tökéletesen különválasztott és megrajzolt szempillák. Megrajzolt, de nem merev, soha nem elnehezült és mindig csomómentes szempillák. A teljes komfortot biztosító szempillaspirál, amelyről mindig álmodtál! Puha és gördülékeny, pigmentekben rendkívül gazdag, tapadó, beburkoló és rugalmas textúra. Azonnali felvétel a határozott, sötét fekete eredményért, egyetlen mozdulatban. Az új generációs elasztomerből készült kefe rugalmassága megkönnyíti a felvitelt és a lekerekített, henger alakú forma a "fésű hatású" sörtékkel azonnali, bőséges kibocsátást tesz lehetővé és ezzel egyidejűleg lehetővé teszi a szempillák megrajzolását.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Gyártás helye: Olaszország

Gentle Eye Make-up Remover

Hatékonyan és kíméletesen mossa le a sminket, az Aloe Vera kivonatnak köszönhetően a legérzékenyebb szemet is kíméli.

Illatanyagtól mentes összetétel az allergiakockázat csökkentésére
Szemészetileg tesztelve érzékeny szemen és kontaktlencsét viselőkön
Bőrgyógyászatilag érzékeny bőrön tesztelve
Külső használatra
Gyártás helye: Olaszország

Praktikus kozmetikai táska, melyet bárhova magaddal vihetsz.

Vamp! Mascara Definition

Olajokból és Viaszokból álló összetételének tökéletes egyensúlya könnyedséget biztosít, a szempillák elnehezítése nélkül. A Speciális Filmbevonók modellálják és rögzítik a szempillákat, megrajzolva, de nem merevvé téve őket. Az új generációs Polimer keverék puha és rugalmas, tapadó filmbevonó réteget hoz létre, a tökéletes és tartós eredményért. Nincs elkenődés és maximális komfort. A Speciális, mély fekete és csillogó színű Pigmentek azonnali kibocsátást és intenzív hatást kölcsönöznek az első felviteltől.

Gentle Eye Make-up Remover

A kozmetikában nyugtató és bőrpirosodás-csökkentő hatásáért gyakran alkalmazott Aloe Verát tartalmaz.

Vamp! Mascara Definition

A szempillatőtől kiindulva és függőleges mozdulatokkal fésüld át őket, hosszukat követve, a szempillatőtől a csúcsok felé haladva. Ha definiálni szeretnéd őket, ne végezz cikk-cakk mozgást. Ha szeretnéd intenzívebbé tenni a tekinteted, vidd fel a szempillaspirált az alsó szempillákra is, majd ismételd meg a felvitelt a felső külső szempillákon is.

Gentle Eye Make-up Remover

Vattakorong segítségével vigye fel a terméket a szemre.