-30% ÁRLESZÁLLÍTÁS

Vamp! Mascara & Vamp! Sparkling Eyeshadow

A Pupa ikon maszkja. Túlméretezett, óriási méretű szempillák. A legnépszerűbb a parfümériában. Csillogó Hatású Szemhéjfesték.
 

VAMP! MASCARA
Eredményét és összetételét tekintve forradalmian újszerű, szempillanövelő szempillaspirál. 
Vastag, telt, extra sűrű szempillák, a műszempillák által kölcsönzött színpadias hatás, de azok kényelmetlen viselete nélkül. Modulálható: lépésről lépésre olyan hatást érhet el, amilyet csak akar.
Textúrája krémes, nagy rekonstruáló hatású és a Pupa által kidolgozott, puha és sűrű sörtéjű ferde kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé. 

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Gyártás helye: Olaszország

VAMP! SPARKLING EYESHADOW
A szokatlan érzékiségű textúra igazi, rendkívül finom, csillogó-villogó gyöngyök forrázata. Rendkívüli csillogással teszi ékessé a szem sminket és új, vibráló ragyogást kölcsönöz a tekintetnek. Az arany színárnyalat tökéletes az értékes fénypontok, a fekete pedig a végtelen visszaverődésű, mágneses vonzerejű smokey eyes külső létrehozásához.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes

Olaszországban készült

VAMP! MASCARA
A Pupa összetétele egy Viasz keveréket elegyít egy speciális Polimerrel. A természetes-növényi-szintetikus Viasz keverék a textúrát gazdaggá és krémessé, nagy rekonstruáló erejűvé teszi. A Polimer egy speciális filmbevonó anyag, mely növeli a szempillaspirál rögzítését, csökkenti az elkenődést, ugyanakkor a szempillákat puhává és rugalmassá varázsolja.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek.
 

VAMP! SPARKLING EYESHADOW
Az összetétel egy innovatív gyöngy- és pigment keveréket egyesít egy kötőanyag keverékkel, melyek tapadást és kiváló színtisztaságot biztosítanak. A különleges olajok hozzáértő technológiával létrehozott elegye rendkívül érzékivé és krémessé varázsolja az érintést.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

VAMP! MASCARA
Full color applikáció: a szempillatőtől indulva, cikk-cakkban haladva fésülje a szempillákat a csúcsokig.  Javasoljuk a szempillaspirál ismételten történő alkalmazását, az egyik szemről a másikra áttérve, a kívánt hatás eléréséig. A végső kidolgozáshoz az applikátor hegyét tartsa a szempillára merőlegesen.
French szempillaspirál alkalmazás: a Vamp! Extrablack és a Vamp! Mascara elegyítése és a szempillák hegyén történő alkalmazás. 

VAMP! SPARKLING EYESHADOW
Vegyél egy kis mennyiségű terméket az applikátor lapos felével, apró mozdulatokkal vidd fel a fekete színt a szem sarokba vagy az egész szemhéjra, az arany színt a mozgó szemhéj közepére vagy a könnycsatorna közelébe értékes fénypontok létrehozásához. Közvetlenül az ujjakkal is fel lehet vinni, hogy élvezze egyedülálló érzékiségét.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

VAMP! MASCARA

INGREDIENTS:

AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, GLYCERIN, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYESTER-11, CELLULOSE, PVP, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, TALC, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77266 (NANO) (BLACK 2)

VAMP! SPARKLING EYESHADOW

INGREDIENTS:

TALC, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, CETYL DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, DISODIUM EDTA

+/- (MAY CONTAIN):

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE)