Images

Vamp! Mascara Extreme + Compact Duo Eyeshadow
Tap to zoom
Online Exclusive
-30% ÁRLESZÁLLÍTÁS

Vamp! Mascara Extreme + Compact Duo Eyeshadow

Azonnali extrém térfogatot biztosító szempillaspirál. Színpadias hatás. Ragyogó hatású kompakt duo szemfesték.
Ref. 040338A001
 

Vamp! Mascara Extreme

Az eredményét és összetételét tekintve forradalmian újszerű, még hatékonyabbá tett szempillanövelő szempillaspirál az azonnali extrém hatás eléréséhez. Rendkívüli volumenű és intenzitású szempillák már az első alkalomtól. 
A gazdagon pigmentált, folyékony és tökéletesen tapadó textúra "súlytalan hatással" van a szempillákra. A Pupa által kifejlesztett, két részes ferde kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Gyártás helye: Olaszország

Compact Duo Eyeshadow 

Kompakt textúrája selymes és könnyen árnyalható, egyenletesen olvas szemhéjon.
Egy erőteljesebb szín érdekében, javasoltuk hogy a terméket az ujjaiddal vidd fel.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

A rendkívül divatos hátizsák, bármilyen alkalomhoz illő összeállítást tökéletesen kísérő nélkülözhetetlen kiegészítő.

Vamp! Mascara Extreme

A nagy strukturáló hatású Viaszok és a Sajátos Anyagok révén Vízes-Zselés Fázis elegye körbefonja és intenzívvé teszi a szempillákat, fokozva sűrűségüket már az első alkalomtól kezdve. A nagy Pigment koncentráció intenzív fekete színbe burkolja a szempillákat. Az új generációs Polimerek rugalmasságot és tapadást biztosítanak a hibátlan és kellemes végeredményhez. Kenődés nélkül.

Compact Duo Eyeshadow

Különleges végeredményt nyújtó összetétele, mely selymesítő hatóanyagok és pigmentek kombinációja által színtiszta árnyalatokat, maximális tapadást és árnyalhatóságot biztosít.

Vamp! Mascara Extreme

A szempillatőtől indulva, cikk-cakkban haladva fésülje a szempillákat azok csúcsáig. A végső eldolgozáshoz az applikátort a szempillákra merőlegesen használja, hogy ne hagyja ki a legrövidebb szempillákat sem.

Compact Duo Eyeshadow

A Professional Brushes termékcsalád egyik ecsetével fogj egy kis mennyiségű terméket, kend el a kézfejen, hogy eltávolítsd a felesleget és lágy, ütögető mozdulatokkal vidd fel a szemhéjra. Egy erőteljesebb szín érdekében, javasoltuk hogy a terméket az ujjaiddal vidd fel.