Images

Vamp! Mascara Explosive Lashes + Compact Duo Eyeshadow
Tap to zoom
Online Exclusive

Vamp! Mascara Explosive Lashes + Compact Duo Eyeshadow

Merész térfogat. Kirobbanó szempillák. Ragyogó hatású kompakt duo szemfesték.
Ref. 040339A001
 

Vamp! Mascara Explosive Lashes

A térfogat maximális kifejeződése a szempillákon a kompromisszumok nélküli túlzásért! Vamp! Explosive Lashes, a rendkívül gazdag összetételnek és a kefe puhaságának köszönhetően körbefogja a szempillákat, eddig soha nem látott gyengédséggel megvastagítva őket. Még a legrövidebb szempillákat is kiemeli és kilépnek az ismeretlenség homályából, merészen főszereplőkké válva. A komfortérzet egész napra biztosítva van az elkenődések nélküli tartósságért.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Parabén mentes
Olaszországban készült

Compact Duo Eyeshadow 

Kompakt textúrája selymes és könnyen árnyalható, egyenletesen olvas szemhéjon. Egy erőteljesebb szín érdekében, javasoltuk hogy a terméket az ujjaiddal vidd fel.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

A rendkívül divatos hátizsák, bármilyen alkalomhoz illő összeállítást tökéletesen kísérő nélkülözhetetlen kiegészítő.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

Az exkluzív Arrosviasz, Akác viasz és Polimer keverék "fajsúlyt" kölcsönöz a szempilláknak a gyökértől a tövekig elérő, meglepő térfogatért. A Stabilizáló és Filmképző Hatóanyagok rugalmasságot és tapadást kölcsönöznek a tartós, hibátlan eredményért. A hihetetlenül fekete, különleges pigmentek intenzív és azonnali színkibocsátást tesznek lehetővé már az első alkalmazástól.

Compact Duo Eyeshadow

Különleges végeredményt nyújtó összetétele, mely selymesítő hatóanyagok és pigmentek kombinációja által színtiszta árnyalatokat, maximális tapadást és árnyalhatóságot biztosít.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

A szempillatőtől indulva, cikk-cakkban haladva fésüld a szempillákat azok csúcsáig. Javasoljuk a szempillaspirál ismételten történő alkalmazását, az egyik szemről a másikra áttérve, a kívánt hatás eléréséig.

Compact Duo Eyeshadow

A Professional Brushes termékcsalád egyik ecsetével fogj egy kis mennyiségű terméket, kend el a kézfejen, hogy eltávolítsd a felesleget és lágy, ütögető mozdulatokkal vidd fel a szemhéjra. Egy erőteljesebb szín érdekében, javasoltuk hogy a terméket az ujjaiddal vidd fel.