Images

Vamp! Mascara + Compact Duo Eyeshadow
Tap to zoom
 

Vamp! Mascara

Eredményét és összetételét tekintve forradalmian újszerű, szempillanövelő szempillaspirál. Vastag, telt, extra sűrű szempillák, a műszempillák által kölcsönzött színpadias hatás, de azok kényelmetlen viselete nélkül. Modulálható: lépésről lépésre olyan hatást érhet el, amilyet csak akar. Textúrája krémes, nagy rekonstruáló hatású és a Pupa által kidolgozott, puha és sűrű sörtéjű ferde kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé.

Alacsony allergia kockáza
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Gyártás helye: Olaszország

Compact Duo Eyeshadow 

Kompakt textúrája selymes és könnyen árnyalható, egyenletesen olvas szemhéjon.
Egy erőteljesebb szín érdekében, javasoltuk hogy a terméket az ujjaiddal vidd fel.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

A rendkívül divatos hátizsák, bármilyen alkalomhoz illő összeállítást tökéletesen kísérő nélkülözhetetlen kiegészítő.

Vamp! Mascara

A Pupa összetétele egy Viasz keveréket elegyít egy speciális Polimerrel. A természetes-növényi-szintetikus Viasz keverék a textúrát gazdaggá és krémessé, nagy rekonstruáló erejűvé teszi. A Polimer egy speciális filmbevonó anyag, mely növeli a szempillaspirál rögzítését, csökkenti az elkenődést, ugyanakkor a szempillákat puhává és rugalmassá varázsolja.

Compact Duo Eyeshadow

Különleges végeredményt nyújtó összetétele, mely selymesítő hatóanyagok és pigmentek kombinációja által színtiszta árnyalatokat, maximális tapadást és árnyalhatóságot biztosít.

Vamp! Mascara

Full color applikáció: a szempillatőtől indulva, cikk-cakkban haladva fésülje a szempillákat a csúcsokig. Javasoljuk a szempillaspirál ismételten történő alkalmazását, az egyik szemről a másikra áttérve, a kívánt hatás eléréséig. A végső kidolgozáshoz az applikátor hegyét tartsa a szempillára merőlegesen. French szempillaspirál alkalmazás: a Vamp! Extrablack és a Vamp! Mascara elegyítése és a szempillák hegyén történő alkalmazás.

Compact Duo Eyeshadow

A Professional Brushes termékcsalád egyik ecsetével fogj egy kis mennyiségű terméket, kend el a kézfejen, hogy eltávolítsd a felesleget és lágy, ütögető mozdulatokkal vidd fel a szemhéjra. Egy erőteljesebb szín érdekében, javasoltuk hogy a terméket az ujjaiddal vidd fel.