Images

Vamp! Mascara Sexy Lashes & Multiplay & Gentle Eye Make-up Remover
Tap to zoom
NEW
-20% ÁRLESZÁLLÍTÁS

Vamp! Mascara Sexy Lashes & Multiplay & Gentle Eye Make-up Remover

Merész Térfogat Szempillaspirál, Hármas Használatú Szemceruza és Szemsmink Lemosó
Ref. 040388A001

Details

https://www.pupamilano.hu/keszletek-es-ajandekotletek/smink-keszlet/sminkkeszlet-valltaska/vamp-mascara-sexy-lashes-multiplay-gentle-eye-make-up-remover/040388A001.html

Variations

Variations

001
001

Add to cart options

Promotions

7.190 Ft 5.752 Ft
 

Vamp! Sexy Lahes 011 – Sexy Black
Ajándékozz a szempilláknak érzéki megjelenést a Vamp! Sexy Lashes szempillaspirál segítségével. A csábítás ellenállhatatlan eszköze egy veszélyesen szexi tekintetért. Dúsít, megemel és ível: szédítő ívek és a gravitációval versengő új vonalak által kiemelt szempillák.

A hullámos kialakítású, rostból készült maxi kefe nagy mennyiségű anyagfelvitelt, míg és az alsó részén található hosszú szálú sörték ívelést biztosító mechanikai hatás kifejtését teszik lehetővé.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Használata érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is javasolt
Parabénmentes
Olaszországban készült

0,8 g - Net Wt 0.03 oz

Multiplay 09 - Deep Black - Special Size
Pupa Multiplay, egyetlen szemceruza és három funkció: SZEMTUS a tekintet megrajzolásához, KAJAL a tekintet intenzívebbé tételéhez és tiszta színű, tökéletesen árnyalható SZEMHÉJFESTÉK. Textúrája puha és gördülékeny, tökéletesen csillogó. Szemeid tökéletesen sminkeltek, kiemeltek és intenzívek lesznek.

Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek

0,8 g - Net Wt 0.03 oz

Gentle Eye Make-Up Remover
Hatékonyan és kíméletesen mossa le a sminket, az Aloe Vera kivonatnak köszönhetően a legérzékenyebb szemet is kíméli. 

Illatanyagtól mentes összetétel az allergiakockázat csökkentésére.
Szemészetileg tesztelve érzékeny szemen és kontaktlencsét viselőkön.
Bőrgyógyászatilag érzékeny bőrön tesztelve. 
Külső használatra.
Gyártás helye: Olaszország. 

 

150 ml - 5.07 fl oz

p>Állítható vállpánttal rendelkező válltáska kompakt formavilággal, mely minden összeállítás tökéletes kiegészítője lehet. 

Vamp! Sexy Lahes
A természetes eredetű viaszok - Organikus Méhviasz és Karbaubaviasz azonnali extrém dús hatást bíztosítanak. Az innovatív «Lash Sculptor» krosszpolimer megsokszorozza az ívelő hatást a «push up» hatású, ívelt szempillákért. A speciális Filmképző Gyanta megtartja a szempillák helyzetét és ívét és egyedülálló tartósságot biztosít. A hihetetlenül fekete, különleges mikropigmentek intenzív és azonnali színkibocsátást tesznek lehetővé már az első alkalmazástól. A tápláló tulajdonságú Organikus Karitévaj bevonja a szempillákat, anélkül, hogy elnehezítené azokat, megőrizve azok rugalmasságát és hajlékonyságát.

Multiplay 09 - Deep Black - Special Size
Összetétele lágyító és tápláló Jojobaolajat, antioxidáns E- és C-vitamint, valamint Pamut olajat tartalmaz a puhaság és hidratálás érdekében.

Gentle Eye Make-Up Remover
A kozmetikában nyugtató és bőrpirosodás-csökkentő hatásáért gyakran alkalmazott Aloe Verát tartalmaz.

Vamp! Sexy Lahes
A szempillatőtől kiindulva és függőleges mozdulatokkal fésüld át őket, hosszukat követve, a szempillatőtől a csúcsok felé haladva. A intenzívebb dús hatás eléréséhez cikkcakkban mozgasd az applikátort a szempillatőnél. A szempillák végeinek megemeléséhez használt az applikátor alsó részét. Amennyiben még intenzívebb tekintetre vágysz, a szempillaspirált vidd fel az alsó szempillákra is.

Multiplay 09 - Deep Black - Special Size
A felső szemhéj belső sarkából indulj el és kövesd a szempillák természetes vonalát.
Ha árnyékolt hatást szeretnél elérni, árnyald a vonalat a ceruza részét képező applikátor segítségével vagy a Pupa Eye Pencil Brush ecsettel. Ismételd meg a műveletet az alsó szemhéjon is. Az árnyalás a szemhéjfesték alapozásaként is működik: segít tartósságának fokozásában és lehetővé teszi az egyenletes felvitelt. A ceruza a szemhéj belső felén is használható a kajal hatás eléréséhez.

Gentle Eye Make-Up Remover
Vattakorong segítségével vigye fel a terméket a szemre.