Vamp! 100 – extra Black

Eredményét és összetételét tekintve forradalmian újszerű, szempillanövelő szempillaspirál. 
Vastag, telt, extra sűrű szempillák, a műszempillák által kölcsönzött színpadias hatás, de azok kényelmetlen viselete nélkül. Modulálható: lépésről lépésre olyan hatást érhet el, amilyet csak akar.
Textúrája krémes, nagy rekonstruáló hatású és a Pupa által kidolgozott, puha és sűrű sörtéjű ferde kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé. 

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Gyártás helye: Olaszország

9 ml - Net Wt 0.32 oz

Petalips 015 - Dahlia Petal

Egy meglepő textúra, mely egy balzsam kényelmét egyesíti egy matt ajakrúzs végeredményével. Könnyű és kitapinthatatlan, az ajkakat egy virágszirom gyengédségével vonja be és öltözteti egy modulálható intenzitású színbe.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Használat során nem kell túlságosan kihúzni a hegyet, mert eltörhet.
Olaszországban készült

3.5 g - Net Wt 0.123 oz

Vödörtáska állítható vállpánttal és összehúzó zsinóros záródással. Méretek cm-ben: sz 18 x m 17.

Vamp!

A Pupa összetétele egy Viasz keveréket elegyít egy speciális Polimerrel. A természetes-növényi-szintetikus Viasz keverék a textúrát gazdaggá és krémessé, nagy rekonstruáló erejűvé teszi. A Polimer egy speciális filmbevonó anyag, mely növeli a szempillaspirál rögzítését, csökkenti az elkenődést, ugyanakkor a szempillákat puhává és rugalmassá varázsolja.

Petalips 015 - Dahlia Petal

A finom, térhálós szerkezetű részecskéket tartalmazó innovatív összetételének és a bőrlágyító és hidratáló tulajdonságú bársonyosító hatóanyagainak együttes hatása olyan háromdimenziós struktúrát hoz létre, amely rendkívüli komfortérzetet és merőben új szenzoriális hatást kölcsönöz az ajkaknak. Ultrafinom fénytelen ásványi porok hozzáadásával egy kitapinthatatlanul finom matt hatásért.

Vamp!

Full color applikáció: a szempillatőtől indulva, cikk-cakkban haladva fésülje a szempillákat a csúcsokig. Javasoljuk a szempillaspirál ismételten történő alkalmazását, az egyik szemről a másikra áttérve, a kívánt hatás eléréséig. A végső kidolgozáshoz az applikátor hegyét tartsa a szempillára merőlegesen.

Petalips 015 - Dahlia Petal

Az ajakrúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva.Az ajakrúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva.