Vamp! 100 – extra Black
Eredményét és összetételét tekintve forradalmian újszerű, szempillanövelő szempillaspirál. Vastag, telt, extra sűrű szempillák, a műszempillák által kölcsönzött színpadias hatás, de azok kényelmetlen viselete nélkül. Modulálható: lépésről lépésre olyan hatást érhet el, amilyet csak akar. Textúrája krémes, nagy rekonstruáló hatású és a Pupa által kidolgozott, puha és sűrű sörtéjű ferde kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé. 

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Gyártás helye: Olaszország

9 ml - Net Wt 0.32 oz

Miss Pupa Gloss 301 - Sweet Candy
Ragyogó csillogású, félig átlátszó, vakítóan kristályos fényű ajakrúzs.
Zselés, könnyen csúszó és érzéki textúrája kiemeli az ajkak teltségét és rendkívül kellemes érzést nyújt. Ajkaid? Ragyogóak!

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes.
Gyártás helye: Olaszország

5 ml - Net Wt 0.017 oz

Vödörtáska állítható vállpánttal és modern stílusú kontrasztos díszítőelemekkel. Méret: w 23 x h 16,2.

Vamp!

A Pupa összetétele egy Viasz keveréket elegyít egy speciális Polimerrel. A természetes-növényi-szintetikus Viasz keverék a textúrát gazdaggá és krémessé, nagy rekonstruáló erejűvé teszi. A Polimer egy speciális filmbevonó anyag, mely növeli a szempillaspirál rögzítését, csökkenti az elkenődést, ugyanakkor a szempillákat puhává és rugalmassá varázsolja.

Miss Pupa Gloss 301 - Sweet Candy

Az összetétel egyesíti magában a Gyapot kivonat hidratáló és tápláló tulajdonságait az ajkak teltségét kiemelő Természetes kivonatokkal. A Ragyogó Polimerek nedves, nem ragacsos hatást kölcsönöznek, míg a Viaszkeverék krémes és kellemes tapintást nyújt.

Vamp!

Full color applikáció: a szempillatőtől indulva, cikk-cakkban haladva fésülje a szempillákat a csúcsokig. Javasoljuk a szempillaspirál ismételten történő alkalmazását, az egyik szemről a másikra áttérve, a kívánt hatás eléréséig. A végső kidolgozáshoz az applikátor hegyét tartsa a szempillára merőlegesen.

Miss Pupa Gloss 301 - Sweet Candy

A töltőtollhoz hasonló hegy és a rendkívül lágy textúra segítenek a pontos kenésben. Felvitele egyszerű, tükör nélkül is. Ha kifinomultabb eredményt szeretnél, először rajzold körbe ajkaidat a True Lips ajakkontúr ceruzával a rúzzsal párosított színben.