Mascara + Mini Kézitáskában

Szempillaspirálok praktikus kézitáskában.

5 megjelenített termék
 • NEW
  Menj a termékhez: Vamp! Mascara All in One

  Vamp! Mascara All in One

  A Pupa ikonus szempillaspirálja, melyet egy praktikus és elegáns kézitáska tesz különlegessé és amely ideális ahhoz, hogy egy Vamp!-hoz méltó tekintetet ajándékozz másnak vagy magadnak. Látványosan dús, tökéletesen ívelő és utánozhatatlanul hosszú szempillák. Erősítő kezeléssel.
  4.690 Ft
 • NEW
  Menj a termékhez: Vamp! Mascara Definition

  Vamp! Mascara Definition

  A Pupa ikonus szempillaspirálja, melyet egy praktikus és elegáns kézitáska tesz különlegessé és amely ideális ahhoz, hogy egy Vamp!-hoz méltó tekintetet ajándékozz másnak vagy magadnak. Szempillaspirál az eltúlzott méretű, különválasztott és megrajzolt szempillákért.
  3.900 Ft
 • NEW
  Menj a termékhez: Vamp! Mascara Explosive Lashes

  Vamp! Mascara Explosive Lashes

  A Pupa ikonus szempillaspirálja, melyet egy praktikus és elegáns kézitáska tesz különlegessé és amely ideális ahhoz, hogy egy Vamp!-hoz méltó tekintetet ajándékozz másnak vagy magadnak. Szemtelen térfogat szempillaspirál. Kirobbanó szempillák.
  4.690 Ft
 • NEW
  Menj a termékhez: Vamp! Mascara Extreme

  Vamp! Mascara Extreme

  A Pupa ikonus szempillaspirálja, melyet egy praktikus és elegáns kézitáska tesz különlegessé és amely ideális ahhoz, hogy egy Vamp!-hoz méltó tekintetet ajándékozz másnak vagy magadnak. Azonnali extrém térfogatot és színpadias hatást biztosító szempillaspirál.
  4.690 Ft
 • NEW
  Menj a termékhez: Vamp! Mascara

  Vamp! Mascara

  A Pupa ikonus szempillaspirálja, melyet egy praktikus és elegáns kozmetikai táska tesz különlegessé és amely ideális ahhoz, hogy egy Vamp!-hoz méltó tekintetet ajándékozz másnak vagy magadnak. Szempillaspirál az eltúlzott, óriási méretű szempillákért.
  3.900 Ft