Komplett arc-, szem- és ajaksmink termékek gazdag kínálata. A korrektor elfedi a bőr apró hibáit, a krém állagú arcpirosító a bőrnek természetes külsőt, a kompakt arcpirosító határozott vonalakat biztosít. A megvilágító krém értékes fénypontokat hoz létre, a kompakt megvilágító tiszta fényhatást kölcsönöz az arcnak. A puha, pigmentált textúrájú és könnyen árnyalható kompakt szemhéjfestékek modulálható eredményt biztosítanak és egyedi smink kialakítását teszik lehetővé. A szem alapozó ideális alapot jelent számukra és fokozza tapadásukat, míg a szemceruza megrajzolja és mélységet kölcsönöz a tekintetnek. A csillogó ajakrúzsok megrajzolják és fényessé teszik az ajkat, az olvadó textúrájú klasszikus rúzsok tökéletes színt kölcsönöznek, a matt rúzsok pedig kifinomult, bársonyos hatást hoznak létre. A szuper fényes szájfény kiemeli az ajak teltségét.

Made in Italy Minőség és Dizájn

WHALE 1
LIPS

3 Csillogó ajakrúzs
2 Matt ajakrúzs
1 Szájfény

WHALE 4
FACE

1 korrektor
1 krémpirosító
1 megvilágító krém
1 kompakt arcpirosító
1 kompakt megvilágító

EYES
1 primer
6 kompakt szemhéjfesték
1 szemceruza
1 dupla szemsmink applikátor

LIPS
2 csillogó ajakrúzs
2 klasszikus ajakrúzs
2 matt ajakrúzs
1 szájfény

Használd a korrektort a szem alatti sötét foltok és a bőr hibáinak elfedésére. A „bonne mine” hatás érdekében az arcpirosító krémet vidd fel az orcákra, vagy az arc megrajzolásához és megformálásához vidd fel a kompakt pirosítót a járomcsontokra az arccsonttól a halánték irányába haladva és vissza. Használd a krém állagú all over megvilágítót, hogy fénypontokat hozz létre a járomcsontokon, az orrháton és a Cupido-íven. A tiszta fény hatás érdekében használd a kompakt megvilágítót önmagában vagy az all over megvilágító krém fölé. Vidd fel az alapozót, majd a világosabb szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe és a szemöldökív alá, hogy értékes fénypontokat hozz létre. A mozgó szemhéjakra köztes tónusokat használj. Tedd intenzívebbé a szemsarkot a sötétebb tónusú szemhéjfestékkel a tekintet keretben foglalásához és optikai meghosszabbításához. Használd a szemceruzát az alsó szempilla íven a tekintet mélyebbé tételéhez. Az ajakrúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva. Döntsd el, hogy milyen végeredményt szeretnél:
Csillogó ajakrúzs: egy vinil hatású, vibráló színért.
Klasszikus ajakrúzs: a telt színű, puha ajkakért.
Matt ajakrúzs: egy kifinomult, bársonyos hatásért.
A 3D térhatás érdekében a szájfényt a rúzs után vidd fel az ajkak közepére. Használd önmagában, az ajkak teljes felületén, az ultrafényesen csillagó ajkakért.