Arc-, szem- és ajaksmink termékeket tartalmaz. A kompakt arcpirosító megrajzolja és megformázza az arc vonalait, a megvilágító krém pedig fénnyel árasztja el annak kiemelkedő részeit. A puha, pigmentált textúrájú és könnyen árnyalható kompakt szemhéjfestékek modulálható eredményt biztosítanak és egyedi smink kialakítását teszik lehetővé. A szem alapozó ideális alapot képez számukra és fokozza tapadásukat. A csillogó ajakrúzsok fényessé teszik és pontosan definiálják az ajkakat, míg a telt színű, matt rúzsok kifinomult, bársonyos hatást kölcsönöznek azoknak. Az olvadó textúrájú klasszikus ajakrúzs tökéletes színt varázsol az ajakra, míg a szuper fényes szájfény kiemeli az ajak teltségét.

Made in Italy Minőség és Dizájn

FACE
1 megvilágító krém
1 kompakt arcpirosító

EYES
1 Alapozó
5 Kompakt szemhéjfesték
1 Applikátor

LIPS
2 csillogó rúzs
2 matt rúzs
1 klasszikus rúzs
1 szájfény

Az arc megrajzolásához és megformálásához vidd fel a kompakt pirosítót a járomcsontokra az arccsonttól a halánték irányába haladva és vissza, az all over megvilágító krém segítségével hozz létre fénypontokat a járomcsontokon, az orrháton, a Cupido-íven. Vidd fel az alapozót, majd a világosabb szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe és a szemöldökív alá, hogy értékes fénypontokat hozz létre. A mozgó szemhéjakra köztes tónusokat használj. Tedd intenzívebbé a szemsarkot sötétebb tónusú szemhéjfestékkel és a tekintet keretben foglalásához és optikai meghosszabbításához. A ajakrúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva.
Döntsd el, hogy milyen végeredményt szeretnél:
Csillogó ajakrúzs: egy vinil hatású, vibráló színért.
Matt ajakrúzs: egy kifinomult, bársonyos hatásért.
Klasszikus ajakrúzs: a telt színű, puha ajkakért.
A 3D térhatás érdekében a szájfényt a rúzs után vidd fel az ajkak közepére. Használd önmagában, az ajkak teljes felületén, az ultrafényesen csillagó ajkakért.