A készlet sugárzó tekintetet és a megrajzolt ajkakat biztosító smink termékeket tartalmaz. A puha, pigmentált textúrájú és könnyen árnyalható kompakt szemhéjfestékek modulálható eredményt biztosítanak és egyedi smink kialakítását teszik lehetővé. A megvilágító krém fénybe árasztja az arc kiemelkedő részeit. A csillogó ajakrúzsok fényessé teszik és pontosan definiálják az ajkakat, míg a telt színű, matt rúzsok kifinomult, bársonyos hatást kölcsönöznek azoknak. A szuper fényes szájfény kiemeli az ajak teltségét. 

Made in Italy Minőség és Dizájn

FACE
1 Megvilágító krém

EYES
4 Kompakt szemhéjfesték
1 Applikátor

LIPS
4 Csillogó ajakrúzs
2 Matt ajakrúzs
1 Szájfény

A megvilágító krém segítségével hozz létre fénypontokat a járomcsontokon, az orrháton, a Cupido-íven. Vidd fel a világosabb szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe és a szemöldökív alá, hogy értékes fénypontokat hozz létre. A mozgó szemhéjakra köztes tónusokat használj. Tedd intenzívebbé a szemsarkot a sötétebb tónusú szemhéjfestékkel a tekintet keretben foglalásához és optikai meghosszabbításához.A ajakrúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva.
Döntsd el, hogy milyen végeredményt szeretnél:
Csillogó ajakrúzs: egy vinil hatású, vibráló színért.
Matt ajakrúzs: egy kifinomult, bársonyos hatásért.
A 3D térhatás érdekében a szájfényt a rúzs után vidd fel az ajkak közepére. Használd önmagában, az ajkak teljes felületén, az ultrafényesen csillagó ajkakért.