E sminkkészlettel a Pupa a Vamp! Franchise néhány ikonikus termékét ünnepli. A 3 változatban kapható sminkkészletben a Vamp!, Vamp! All in One és Vamp! Sexy Lashes Szemspirálok mellett a Vamp! Stylo Liner, Vamp! Eyepencil, Vamp! Matt és Vamp! Wet&Dry Eyeshadow termékek közül válogathatsz. Komplett és abszolút trendi szemsminkek létrehozásához ideális „must have” termékek.

Vamp! Sexy Lahes 011 - Sexy Black
Ajándékozz a szempilláknak érzéki megjelenést a Vamp! Sexy Lashes szempillaspirál segítségével. A csábítás ellenállhatatlan eszköze egy veszélyesen szexi tekintetért. Dúsít, megemel és ível: szédítő ívek és a gravitációval versengő új vonalak által kiemelt szempillák.

A hullámos kialakítású, rostból készült maxi kefe nagy mennyiségű anyagfelvitelt, míg és az alsó részén található hosszú szálú sörték ívelést biztosító mechanikai hatás kifejtését teszik lehetővé.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Használata érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is javasolt
Parabénmentes
Olaszországban készült

12 ml -  0.40 fl oz

Vamp! Definition Liner
Vamp! Definition Liner a tökéletes szemhéjtus: gazdagon pigmentált és határozott színű, pontos vonalhúzás, folyékony és gördülékeny, gyorsan száradó textúra. A filcből készült hegy ideális az egyenletes és hibátlan felvitelhez.   A szemhéjtust a csábítás eszközeként viselje.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes

2.5 ml -  Net Wt 0.085 oz 

Vamp! Multiplay - Black - Special Size 
Pupa Multiplay, egyetlen szemceruza és három funkció: SZEMTUS a tekintet megrajzolásához, KAJAL a tekintet intenzívebbé tételéhez és tiszta színű, tökéletesen árnyalható SZEMHÉJFESTÉK. Textúrája puha és gördülékeny, tökéletesen csillogó.


Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek

0.8 g -  Net Wt 0.03 oz 

Vamp! Matt 020

Intenzív színek és abszolút matt hatás. Könnyen felvihető, mély és kifinomult tekintetet biztosít.
Rendkívül jól árnyalható textúrája puha és tartós komfortérzetet biztosít.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabén mentes
Olaszországban készült

2.5 g -  Net Wt 0.088 oz 

Vamp! Wet & Dry 102

Hihetetlenül fényes és sokoldalú szín az intenzív tekintetért. 
Könnyed, alig tapintható és rendkívül könnyű terrakotta textúra. 
Kettős használat: 
-   száraz: ragyogó színnel emeli ki a szemhéjakat 
-   nedves: intenzív és vibráló színt kölcsönöz 
Végeredmény: szaténtól a gyöngyházfényű ragyogásig

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabén mentes
Olaszországban készült

 

1 g -  Net Wt 0.035 oz

Az eltávolítható belső burkolatnak köszönhetően a dobozt később a sminkjeid rendben tartására és a kiegészítőid tárolására is használhatod.

Vamp! Sexy Lashes
A természetes eredetű viaszok - Organikus Méhviasz és Karbaubaviasz azonnali extrém dús hatást bíztosítanak. Az innovatív «Lash Sculptor» krosszpolimer megsokszorozza az ívelő hatást a «push up» hatású, ívelt szempillákért. A speciális Filmképző Gyanta megtartja a szempillák helyzetét és ívét és egyedülálló tartósságot biztosít. A hihetetlenül fekete, különleges mikropigmentek intenzív és azonnali színkibocsátást tesznek lehetővé már az első alkalmazástól. A tápláló tulajdonságú Organikus Karitévaj bevonja a szempillákat, anélkül, hogy elnehezítené azokat, megőrizve azok rugalmasságát és hajlékonyságát.

Vamp! Definition Liner
Vizes alapú, nagy pigment koncentrációjú összetétel a szín határozott és egyenletes kibocsátáshoz.

Vamp! Multiplay - Special Size
Sa formule contient de l’Huile de Jojoba, adoucissant et nourrissant, de la Vitamine E et C, des anti-oxydants et de l’Huile de Coton, qui apporte douceur et hydratation.

Vamp! Matt
Une formule à très haute performance qui allie des ingrédients veloutants novateurs à un très fort pourcentage de pigments afin d’assurer un résultat couleur pur, une adhérence idéale et une application hyper facile.

Vamp! Wet & Dry
Technologie Cuite spécifique. Le mélange de pigments et de nacres assure un résultat couleur intense et brillant, le mélange d’ingrédients veloutants et d’esters garantit adhérence et confort.

Vamp! Sexy Lashe
A szempillatőtől kiindulva és függőleges mozdulatokkal fésüld át őket, hosszukat követve, a szempillatőtől a csúcsok felé haladva. A intenzívebb dús hatás eléréséhez cikkcakkban mozgasd az applikátort a szempillatőnél. A szempillák végeinek megemeléséhez használt az applikátor alsó részét. Amennyiben még intenzívebb tekintetre vágysz, a szempillaspirált vidd fel az alsó szempillákra is.

Vamp! Definition Liner
Használat előtt rázza össze a flakont, hogy tökéletesen elegyítse a pigmenteket. A felvitel megkönnyítéséhez tartsa az applikátort a szemtővel párhuzamosan. A szempillatőtől rajzoljon egy vonalat, a szem belső sarkától kifelé indulva, a szemhéjtus hegyét tartsa a könnycsatorna irányába.

Vamp! Multiplay - Special Size
A felső szemhéj belső sarkából indulj el és kövesd a szempillák természetes vonalát. Ha árnyékolt hatást szeretnél elérni, árnyald a vonalat a ceruza részét képező applikátor segítségével vagy a Pupa Eye Pencil Brush ecsettel.

Vamp! Matt
A Professional Brushes termékcsalád egyik ecsetével fogj egy kis mennyiségű terméket, kend a kézfejre, hogy eltávolítsd a felesleget és lágy, ütögető mozdulatokkal vidd fel a szemhéjra.

Vamp! Wet & Dry
Kettős használat: 
-   száraz: ragyogó színnel emeli ki a szemhéjakat 
-   nedves: intenzív és vibráló színt kölcsönöz 
A Professional Brushes termékcsalád egyik ecsetével fogj egy kis mennyiségű terméket, kend a kézfejre, hogy eltávolítsd a felesleget.