E sminkkészlettel a Pupa a Vamp! Franchise néhány ikonikus termékét ünnepli. A 3 változatban kapható sminkkészletben a Vamp!, Vamp! All in One és Vamp! Sexy Lashes Szemspirálok mellett a Vamp! Stylo Liner, Vamp! Eyepencil, Vamp! Matt és Vamp! Wet&Dry Eyeshadow termékek közül válogathatsz. Komplett és abszolút trendi szemsminkek létrehozásához ideális „must have” termékek.

Vamp! All In One 101 - Extra Black

Hagyd, hogy magával ragadjon a Vamp! All in One többdimenziós térhatása az azonnal meglepően nagy méretű, hosszú és hajlított szempillákért. Erősítő kezeléssel dúsított szempillaspirál, mely idővel elősegíti a szempillák természetes növekedését és megerősíti azokat, hogy a szempillák sűrűbbek és vastagabbak legyenek az ellenálhatatlan tekintet érdekében.

90% szerint a szempillák mérete megnőtt *
90% szerint a szempillák hosszabbak lettek *
86% szerint a szempillák sűrűbbek lettek *
83% szerint a szempillák megerősödtek *

* Önértékelési teszt. Résztvevők, akik a hatásokról beszámoltak. 30 személy. 30 napos alkalmazás.

Alacsony allergia kockázat. 
Szemészetileg tesztelt 
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Parabén mentes
Olaszországban készült

9 ml - 0.30 fl oz

Vamp! Definition Liner
Vamp! Definition Liner a tökéletes szemhéjtus: gazdagon pigmentált és határozott színű, pontos vonalhúzás, folyékony és gördülékeny, gyorsan száradó textúra. A filcből készült hegy ideális az egyenletes és hibátlan felvitelhez.   A szemhéjtust a csábítás eszközeként viselje.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes

2.5 ml -  Net Wt 0.085 oz 

Vamp! Multiplay - Black - Special Size 
Pupa Multiplay, egyetlen szemceruza és három funkció: SZEMTUS a tekintet megrajzolásához, KAJAL a tekintet intenzívebbé tételéhez és tiszta színű, tökéletesen árnyalható SZEMHÉJFESTÉK. Textúrája puha és gördülékeny, tökéletesen csillogó.


Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek

0.8 g -  Net Wt 0.03 oz 

Vamp! Matt 020

Intenzív színek és abszolút matt hatás. Könnyen felvihető, mély és kifinomult tekintetet biztosít.
Rendkívül jól árnyalható textúrája puha és tartós komfortérzetet biztosít.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabén mentes
Olaszországban készült

2.5 g -  Net Wt 0.088 oz 

Vamp! Wet & Dry 102

Hihetetlenül fényes és sokoldalú szín az intenzív tekintetért. 
Könnyed, alig tapintható és rendkívül könnyű terrakotta textúra. 
Kettős használat: 
-   száraz: ragyogó színnel emeli ki a szemhéjakat 
-   nedves: intenzív és vibráló színt kölcsönöz 
Végeredmény: szaténtól a gyöngyházfényű ragyogásig

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabén mentes
Olaszországban készült

 

1 g -  Net Wt 0.035 oz

Az eltávolítható belső burkolatnak köszönhetően a dobozt később a sminkjeid rendben tartására és a kiegészítőid tárolására is használhatod.

Vamp! All in One
A rendkívüli strukturáló hatással rendelkező viaszok bevonják és intenzívebbé teszik a szempillákat, sűrűbbé téve őket minden egyes lépés után, a látványos hatás érdekében. A természetes gélképző hatóanyagok és az applikátor lehetővé teszik a szempillák tökéletes hajlítását. A különleges viaszok és a filmbevonó anyagok hihetetlen hosszabbító hatást biztosítanak. Az erősítő kezelés elősegíti a szempillák növekedését, belülről rekonstruálja őket fokozatosan sűrűbbé, teltebbé és tartósabbá téve őket, fokozva természetes méretüket és hajlásukat. A lágyító és védő hatású Cassie Viasz rugalmasabbá teszi a szempillákat. A Loss Stop Molekula megerősíti a szőrtüszőt az erősebb szempillák érdekében.

Vamp! Definition Liner
Vizes alapú, nagy pigment koncentrációjú összetétel a szín határozott és egyenletes kibocsátáshoz.

Vamp! Multiplay - Special Size
Sa formule contient de l’Huile de Jojoba, adoucissant et nourrissant, de la Vitamine E et C, des anti-oxydants et de l’Huile de Coton, qui apporte douceur et hydratation.

Vamp! Matt
Une formule à très haute performance qui allie des ingrédients veloutants novateurs à un très fort pourcentage de pigments afin d’assurer un résultat couleur pur, une adhérence idéale et une application hyper facile.

Vamp! Wet & Dry
Technologie Cuite spécifique. Le mélange de pigments et de nacres assure un résultat couleur intense et brillant, le mélange d’ingrédients veloutants et d’esters garantit adhérence et confort.

Vamp! All in One
A szempillatőtől kiindulva és függőleges mozdulatokkal fésüld át őket, hosszukat követve, a szempillatőtől a csúcsok felé haladva. Az intenzívebb méret érdekében a szempillák tövénél végezz cikkcakk mozgást. Használd az applikátor hegyét a legrövidebb szempillák eléréséhez. Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni a tekinteted, a szempillaspirált az alsó szempillákra is vidd fel.

Vamp! Definition Liner
Használat előtt rázza össze a flakont, hogy tökéletesen elegyítse a pigmenteket. A felvitel megkönnyítéséhez tartsa az applikátort a szemtővel párhuzamosan. A szempillatőtől rajzoljon egy vonalat, a szem belső sarkától kifelé indulva, a szemhéjtus hegyét tartsa a könnycsatorna irányába.

Vamp! Multiplay - Special Size
A felső szemhéj belső sarkából indulj el és kövesd a szempillák természetes vonalát. Ha árnyékolt hatást szeretnél elérni, árnyald a vonalat a ceruza részét képező applikátor segítségével vagy a Pupa Eye Pencil Brush ecsettel.

Vamp! Matt
A Professional Brushes termékcsalád egyik ecsetével fogj egy kis mennyiségű terméket, kend a kézfejre, hogy eltávolítsd a felesleget és lágy, ütögető mozdulatokkal vidd fel a szemhéjra.

Vamp! Wet & Dry
Kettős használat: 
-   száraz: ragyogó színnel emeli ki a szemhéjakat 
-   nedves: intenzív és vibráló színt kölcsönöz 
A Professional Brushes termékcsalád egyik ecsetével fogj egy kis mennyiségű terméket, kend a kézfejre, hogy eltávolítsd a felesleget.