Komplett arc-, szem- és ajaksmink termékek gazdag kínálata. A korrektor elfedi a bőr apró hibáit, a krém állagú arcpirosító a bőrnek természetes külsőt, a kompakt arcpirosító megrajzolt vonalakat biztosít. A megvilágító krém értékes fénypontokat hoz létre, a kompakt megvilágító tiszta fényhatást kölcsönöz az arcnak. A könnyen árnyalható, lágy és pigmentált textúrájú kompakt szemhéjfestékek modulálható eredményt biztosítanak és egyedi smink kialakítását teszik lehetővé, a krém állagú szemhéjfestékek a finom fénypontokat létrehozva teszik még intenzívebbé a végeredményt. A szem primer ideális alapot jelent számukra és fokozza tapadásukat, míg a szemceruza megrajzolja és mélységet kölcsönöz a tekintetnek. A csillogó ajakrúzsok megrajzolják és fényessé teszik az ajkat, az olvadó textúrájú klasszikus ajakrúzsok tökéletes színt kölcsönöznek, a matt ajakrúzsok pedig kifinomult, bársonyos hatást hoznak létre. A szupercsillogó ajakfények kihangsúlyozzák az ajkak térfogatát. 

Made in Italy Minőség és Dizájn

24M 25.5 g / Net Wt .90 oz

FACE
1 korrektor
1 pirosító krém
1 megvilágító krém
1 kompakt arcpirosító
1 kompakt megvilágító

EYES
1 primer
7 kompakt szemhéjfesték
3 krém állagú szemhéjfesték
1 szemceruza
1 applikátor 

LIPS
2 csillogó ajakrúzs 
2 klasszikus ajakrúzs
2 matt ajakrúzs
3 szájfény

Használd a korrektort a táskák és a bőr hibáinak korrigálására. A krém állagú arcpirosítót vidd fel az orcákra a "bonne mine" hatáshoz, vagy a kompakt pirosítót vidd fel a járomcsontokra az arccsonttól a halánték irányába haladva és vissza, az arc megrajzolásához és megformálásához.
Használd a krém állagú all over megvilágítót, hogy fénypontokat hozz létre a járomcsontokon, az orrháton és a Cupido-íven. A tiszta fény hatás érdekében használd a kompakt megvilágítót önmagában vagy az all over megvilágító krém fölé.