Komplett arc-, szem- és ajaksmink termékek gazdag kínálata. A korrektor elfedi a bőr apró hibáit, a krém állagú arcpirosító a bőrnek természetes külsőt, a kompakt arcpirosító megrajzolt vonalakat biztosít. A megvilágító krém értékes fénypontokat hoz létre, a kompakt megvilágító tiszta fényhatást kölcsönöz az arcnak. A könnyen árnyalható, lágy és pigmentált textúrájú kompakt szemhéjfestékek modulálható eredményt biztosítanak és egyedi smink kialakítását teszik lehetővé, míg a krém állagú szemhéjfestékek a finom fénypontokat létrehozva teszik még intenzívebbé a végeredményt. A szem primer ideális alapot képez számukra és fokozza tapadásukat. A csillogó ajakrúzsok megrajzolják és fényt adnak az ajkaknak, az olvadó textúrájú klasszikus ajakrúzs tökéletes színnel vonják be azokat, míg a matt ajakrúzs kifinomult, bársonyos hatást hoznak létre, a nude ajakrúzs pedig egy abszolút természetes színt és csillogást kölcsönöz. A szuper fényes szájfény kiemeli az ajak teltségét. 

Made in Italy Minőség és Dizájn

24M 20.8 g / Net Wt .73 oz

FACE
1 korrektor
1 pirosító krém
1 megvilágító krém
1 kompakt arcpirosító
1 kompakt megvilágító

EYES
1 primer
5 kompakt szemhéjfesték
1 krém állagú szemhéjfesték
1 applikátor 

LIPS
3 csillogó ajakrúzs 
1 klasszikus ajakrúzs
1 matt ajakrúzs
1 nude ajakrúzs
1 szájfény

Használd a korrektort a szem alatti sötét foltok és a bőr hibáinak elfedésére. A „bonne mine” hatás érdekében az arcpirosító krémet vidd fel az orcákra, vagy az arc megrajzolásához és megformálásához vidd fel a kompakt pirosítót a járomcsontokra az arccsonttól a halánték irányába haladva és vissza.
Használd a krém állagú all over megvilágítót, hogy fénypontokat hozz létre a járomcsontokon, az orrháton és a Cupido-íven. A tiszta fény hatás érdekében használd a kompakt megvilágítót önmagában vagy az all over megvilágító krém fölé. 

Vidd fel az primert, majd a világosabb szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe és a szemöldökív alá, hogy értékes fénypontokat hozz létre. A mozgó szemhéjakra köztes tónusokat használj. Tedd intenzívebbé a szemsarkot a sötétebb tónusú szemhéjfestékkel a tekintet keretben foglalásához és optikai meghosszabbításához. A glow hatású fénypontok létrehozásához vigyél fel egy kis mennyiségű krém állagú szemhéjfestéket a szemzugba, a szem középvonalára vagy a szemöldökívre. Vagy szín és a smink végeredményének fokozása érdekében használd a többi szemhéjfesték alatt.

Az ajakrúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva.
Döntsd el, hogy milyen végeredményt szeretnél:
Csillogó ajakrúzs: a vinil hatású, vibráló színért
Klasszikus ajakrúzs: a telt színű, puha ajkakért
Matt ajakrúzs: egy kifinomult, bársonyos hatásért
Nude ajakrúzs: egy teljesen természetes színért és csillogásért
A 3D térhatás érdekében a szájfényt az ajakrúzs után vidd fel az ajkak közepére. Használd önmagában, az ajkak teljes felületén, az ultrafényesen csillagó ajkakért.