A készlet sugárzó tekintetet és a megrajzolt ajkakat biztosító smink termékeket tartalmaz. A puha, pigmentált textúrájú és könnyen árnyalható kompakt és krém állagú szemhéjfestékek modulálható eredményt biztosítanak és egyedi smink kialakítását teszik lehetővé. 
A megvilágító krém fénybe árasztja az arc kiemelkedő részeit.
A csillogó ajakrúzsok fényessé teszik és pontosan definiálják az ajkakat, míg a telt színű, matt ajakrúzsok kifinomult, bársonyos hatást kölcsönöznek azoknak. Az olvadó textúrájú klasszikus ajakrúzs tökéletessé varázsolja az ajkakat, a nude változat abszolút természetes színnel és csillogással ajándékoz meg.
A szuper fényes szájfény kiemeli az ajak teltségét. 

Made in Italy Minőség és Dizájn

24M 10.4 g / Net Wt .36 oz

FACE
1 megvilágító krém

EYES
4 kompakt szemhéjfesték
1 krém állagú szemhéjfesték
1 applikátor

LIPS
2 csillogó ajakrúzs
1 matt ajakrúzs
1 klasszikus ajakrúzs
1 nude ajakrúzs
1 szájfény

A megvilágító krém segítségével hozz létre fénypontokat a járomcsontokon, az orrháton, a Cupido-íven.

Vidd fel a világosabb szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe és a szemöldökív alá, hogy értékes fénypontokat hozz létre. A mozgó szemhéjakra köztes tónusokat használj. Tedd intenzívebbé a szemsarkot a sötétebb tónusú szemhéjfestékkel a tekintet keretbe foglalásához és optikai meghosszabbításához. 
A glow hatású fénypontok létrehozásához vigyél fel egy kis mennyiségű krém állagú szemhéjfestéket a szemzugba, a szem középvonalára vagy a szemöldökívre. Vagy szín és a smink végeredményének fokozása érdekében használd a többi szemhéjfesték alatt.

Az ajakrúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva.
Döntsd el, hogy milyen végeredményt szeretnél:
Csillogó ajakrúzs: a vinil hatású, vibráló színért
Matt ajakrúzs: egy kifinomult, bársonyos hatásért
Klasszikus ajakrúzs: a telt színű, puha ajkakért
Nude ajakrúzs: egy teljesen természetes színért és csillogásért 
A 3D térhatás érdekében a szájfényt az ajakrúzs után vidd fel az ajkak közepére. Használd önmagában, az ajkak teljes felületén, az ultrafényesen csillagó ajkakért.