Professzionális szem-, arc- és ajaksmink-paletta.Korrektorok, arcpirosítók, selymes tapintású kompakt szemhéjfestékek számtalan, mindig más és más megjelenésért. Ragyogóan fényes hatású ajakrúzsok, ultrafényes ajkakat biztosító ajakfények, és az ajkakat telt és mély színbe öltöztető matt ajakrúzsok. Wake Up & Make-up, Snappy Hour, Date Night, Show Must Glow On: 4 színösszeállítás egy bármilyen alkalomra tökéletes sminkért!

Made in Italy Minőség és Dizájn

6M 9.1 g / Net Wt 0.32 oz

FACE
3 korrektor
1 kompakt arcpirosító

EYES
6 kompakt szemhéjfesték
1 dupla applikátor

LIPS
2 matt ajakrúzs
2 csillogó ajakrúzs
2 szájfény
1 dupla szem-ajak applikátor

Használd a korrektort a szem alatti sötét foltok és a bőr apró hibáinak elfedésére, majd az arcpirosítót egy hibátlan, természetes és ragyogó arcbőrért. Vidd fel a világosabb szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe és a szemöldökív alá, hogy értékes fénypontokat hozz létre. A mozgó szemhéjon használj köztes tónusokat, míg a sötétebb tónusokat használd a szemsarok intenzívebbé tételéhez és optikai meghosszabbításához. A ajakrúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva.Döntsd el, hogy milyen végeredményt szeretnél:
Matt ajakrúzs: egy kifinomult, bársonyos hatásért.
Csillogó ajakrúzs: a vinil hatású, ragyogó színért.
Szájfény: a 3D térhatás érdekében a szájfényt az ajakrúzs után vidd fel az ajkak közepére. Használd önmagában, az ajkak teljes felületén, az ultrafényesen csillagó ajkakért.