Professzionális szem-, arc- és ajaksmink-paletta. Korrektorok, arcpirosítók, selymes tapintású kompakt szemhéjfestékek számtalan, mindig más és más megjelenésért. Ragyogóan fényes és klasszikus hatású ajakrúzsok, ultrafényes ajkakat biztosító ajakfények, és az ajkakat telt és mély színbe öltöztető matt ajakrúzsok. Wake Up & Make-up, Snappy Hour, Date Night, Show Must Glow On: 4 színösszeállítás egy bármilyen alkalomra tökéletes sminkért!

Made in Italy Minőség és Dizájn

FACE
4 korrektor
1 kompakt arcpirosító

EYES
1 primer
15 kompakt szemhéjfesték
1 dupla szem-ajak applikátor

LIPS
4 matt ajakrúzs
4 klasszikus ajakrúzs
4 csillogó ajakrúzs
4 szájfény

Használd a korrektort a szem alatti sötét foltok és a bőr apró hibáinak elfedésére, majd az arcpirosítót egy hibátlan, természetes és ragyogó arcbőrért. Vidd fel az primert, majd a világosabb szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe és a szemöldökív alá, hogy értékes fénypontokat hozz létre. A mozgó szemhéjon használj köztes tónusokat, míg a sötétebb tónusokat használd a szemsarok intenzívebbé tételéhez és optikai meghosszabbításához. A ajakrúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva. Döntsd el, hogy milyen végeredményt szeretnél:
Matt ajakrúzs: egy kifinomult, bársonyos hatásért.
Klasszikus ajakrúzs: a telt színű, puha ajkakért.
Csillogó ajakrúzs: a vinil hatású, ragyogó színért.
Szájfény: a 3D térhatás érdekében a szájfényt az ajakrúzs után vidd fel az ajkak közepére. Használd önmagában, az ajkak teljes felületén, az ultrafényesen csillagó ajkakért.