ÁRLESZÁLLÍTÁS -50%

I'M METALLIC

Tiszta fémes hatású ajakrúzs - Abszolút fényesség.

 

Eklektikus és merész, az I’m Metallic korábban sosem látott lemezes hatást kölcsönönöz az ajkaknak.  Rendkívüli finomságú, szivárványszínű gyöngyökkel dúsított, az ajkakat intenzív és drámaian fémes filmréteggel vonja be. Krémes állaga meglepően vékony és kellemes. Tökéletesen társítható az I’m Lip Pencil szájceruzával és az I’m Metallic körömlakkal.

Tökéletesen társítható az I’m Lip Pencil szájceruzával.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes

Olaszországban készült

Összetétele rendkívüli finomságú, szivárványszínű gyöngyökben gazdag, melyek háromdimenziós és szuper fémes végeredményt kölcsönöznek az ajkaknak. A különleges észterek kombinációja a textúrát krémessé, ugyanakkor vékonnyá teszi: az ajkak tökéletesen megrajzoltak és simák.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes

Olaszországban készült

Az I'm Metallic rúzs az I'm Lip Pencil szájceruzával társítva tökéletesen alkalmas "Metallic Ombre Lips" színpadias hatás létrehozására: a ceruzával létrehozott matt és intenzív kontúr korlátozza a rúzs fényességét. 

  1. Az I’m Lip Pencil ceruzát a felső ajakra kell felvinni az ajak közepétől kiindulva, míg az alsó ajkon kívülről kell indulni. A megrajzolt vonalat befelé kell árnyalni a beépített ecset segítségével.
  2. A szájceruzával megegyező hivatkozású I’m Metallic rúzst kell használni és a színt az I’m Lip Pencil színével kell árnyalni.
  3. A szofisztikált fényhatás érdekében ellentétes színű I’m Metallic rúzst kell használni az ajkak közepén.