I'M LIP PENCIL

Tiszta színű ajakceruza.

Details

Rendelkezésre áll 4 változatok

Variations

Add to cart options

Promotions

Különleges ajánlat
Ajándék termék a 8.120 Ft összegtől kezdődő megrendelésekre Részletek
egy ajándék piperetáskát kapsz
Részletek
szállítjuk a rendelést
Ft 2,360
 

Az I'm Lip Pencil szájceruza intenzív és matt színnel rajzolja és defíniálja az ajkakat. A rendkívül puha textúra pontos és elkenődések nélküli vonást biztosít. A beépített, professzionális applikátor lehetővé teszi a szín könnyű árnyalását. Árnyalatai az I'm Metallix szájrúzs színárnyalataival társíthatók.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes

Olaszországban készült

A nagy Pigment koncentráció a ceruzát rendkívül dússá teszi már az első használattól. Lágyító tulajdonságokkal rendelkező, innovatív Olaj és Viasz keverékkel kialakított összetétele gördülékenységet, egyenletességet és nagyfokú árnyalhatóságot biztosít.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes

Olaszországban készült

Az I'm Metallic szájrúzzsal társítva  tökéletesen alkalmas "Metallic Ombre Lips" színpadias hatás létrehozására az ajkakon: a ceruzával létrehozott matt és intenzív kontúr korlátozza a rúzs fényességét.

  1. Az I'm Lip Pencil ceruzát a felső ajakra kell felvinni az ajak közepétől kiindulva, míg az alsó ajkon kívülről kell indulni. A megrajzolt vonalat befelé kell árnyalni a beépített ecset segítségével.
  2. A szájceruzával megegyező hivatkozású I'm Metallic rúzst kell használni és a színt az I'm Lip Pencil színével kell árnyalni.
  3. A szofisztikált fényhatás érdekében ellentétes színű I'm Metallic rúzst kell használni az ajkak közepén.