Intenzív kezelés a nemrégiben megjelent cellulitisz által okozott esztétikai bőrhibák, duzzadt és kevéssé feszes szövetek ellen. Puha és illatos krém-zselé, könnyen kenhető és gyorsan felszívódik.
A kezelés, az alkalmazás során használt masszázzsal együtt, ösztönzi a folyadékok eltávozását és javítja a lábak és a fenék profilját, csökkenti a derék körfogatát, enyhül a duzzadás.  
A bőr ismét feszessé és keménnyé válik. Az első eredmények már két hét után láthatók.

TESZTELT HATÉKONYSÁG
A kezelés hatékonyságát 80 nőn tesztelték, összehasonlítva a 2 hetes kezelés eredményeit, napi kétszeri használat mellett, placebo-kontrollált kettős vak vizsgálattal. 40 nő használta az Intensive Treatment For Water Retention and Cellulite krémet, 40 nő pedig Placebót

Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt 
Parabénmentes
Gyártás helye: Olaszország

12M 250 ml / 8.4 fl oz

Fejlett összetétele Természetes Cserző Szumák (Rhus Coriana) és Karnitin Kivonatot tartalmaz, amelyek dupla hatást fejtenek ki: a zsírok csökkentése (zsírbontó hatás) és az új zsírlerakódások megakadályozása (felhalmozódás gátló hatás). A három Természetes Vízhajtó (Vasfű - Bodza - Szegfű) tulajdonságai elősegítik a felesleges folyadékok elvezetését.
Alacsony allergia kockázat

Bőrgyógyászatilag tesztelt 
Parabénmentes

A terméket a combokra, derékra kell felvinni, erőteljesen masszírozva alulról felfelé körkörös mozdulatokkal, a vízhajtás elősegítése érdekében.
Intenzív fázis: naponta, reggel és este kell használni, legalább 4 hétig.
Karbantartási fázis: naponta egyszer.