Intenzív kezelés az intenzív cellulitisz által okozott esztétikai bőrhibák, a narancsbőr és a szemmel látható mikro zsírpárnák ellen.  
A Zabkivonat segít a bőrszövetek egyensúlyának helyreállításában, elősegítve a normál érzékenység helyreállítását, hogy bőre rövid idő alatt tömörebbé és egyenletesebbé váljon. Látható eredmények már az első 2 hét után.
Ez egy gyors felszívódású, dupla hatású zselés krém: 1. zsírbontó - ösztönzi a felesleges zsírok csökkenését. 2.  felhalmozódás-gátló - megakadályozza az új zsírok lerakódását.

TESZTELT HATÉKONYSÁG
A kezelés hatékonyságát 80 nőn tesztelték, összehasonlítva a 2 hetes kezelés eredményeit, napi kétszeri használat mellett, placebo-kontrollált kettős vak vizsgálattal. 40 nő használta az Intensive Treatment For Deep & Visible Cellulite krémet, 40 nő pedig Placebót.

Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Gyártás helye: Olaszország

12M 250 ml / 8.4 fl oz

Fejlett összetétele Természetes Cserző Szumák (Rhus Coriana) és Karnitin Kivonatot tartalmaz, amelyek dupla hatást fejtenek ki:  zsírbontó hatást a zsírok csökkentéséhez és felhalmozódás gátló hatást az új zsírlerakódások megakadályozásához. A Zabkivonat nyugtató hatású, helyreállítja az egyensúlyt a bőrszövetekben, elősegítve az érintés nyomán kiváltott érzékenységet. Egy innovatív ultra-mikronizált vektor szállítja a hatóanyagokat, gyorsabbá téve a kezelést a hagyományos kozmetikai kezelésekhez viszonyítva. 


Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes

A terméket a combokra, derékra kell felvinni, erőteljesen masszírozva alulról felfelé.
A kritikus területeken fokozni kell a masszírozást. Használható a karokon is.
Intenzív fázis: naponta, reggel és este használja legalább 4 hétig.
Karbantartási fázis: naponta egyszer.