Images

Intensive Treatment Drops
Tap to zoom

Intensive Treatment Drops

Lipoaktív hatású, intenzív kezelés: csökkenti a bőrhibákat és alakformáló.
200 ml / 6.76 fl oz    |    Ref. 0TE024B001
 

Gyorsan felszívódó olaj, hatékonyan szembeszáll a mélyen gyökerező cellulitisz okozta bőrhibákkal és a narancsbőrrel. Koncentrált: elég néhány csepp és már láthatóak is az első eredmények.

Lipoaktív hatása a látható és kézzel tapitható zsírlerakódásokra hat, és fokozatosan formálja az alakot. A bőr ismét bársonyos tapintású lesz, visszanyeri feszességét és selymességét.

TESZTELT HATÉKONYSÁG

A kezelés hatékonyságát műszeres és önértékelő vizsgálatokkal ellenőrizték a Derming Bőrgyógyászati Kutató Laboratóriumban, a Klinikai és Biomérnöki Kutató Intézetben.

 

Alacsony allergia kockázat

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Parabénmentes

Külső használatra

Gyártás helye: Olaszország

 

12M 200 ml / 6.76 fl oz

A lipoaktív hatás a Tengeri Plankton kivonatnak köszönhető, mely stimulálja a zsírsejtek zsír "beige" adipocitákká alakulását, melyek a zsírnak hőenergiává történő átalakítására szakosodtak, csökkentve a zsírszövetek felhalmozódását.

A rugalmasságot fokozó és védőtulajdonságokkal rendelkező Zöld Kávé olaj vízhajtó hatást fejt ki, mely segít abban, hogy a bőr feszessé és selymessé váljon.

A vízhajtó hatású Természetes Kivonatok elősegítik a bőr mikrokeringését és szembeszállnak a vízvisszatartással.

Alacsony allergia kockázat

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Parabénmentes

Külső használatra

Naponta pár cseppet, reggel és este, energikusan masszírozva vigye fel a kezelendő területekre, legalább 4 hétig. Ha kellemes melegség érzés tölti el, ne aggódjon, ez azt jelenti, hogy a kezelés hat. Az olaj gyorsan felszívódó és nem keni össze a ruhákat.