Images

Active Cellulite Cream
Tap to zoom

Active Cellulite Cream

Intenzív kozmetikai kezelés a zuhany alatt. Speciális melegítő hatású masszázs.
250 ml / 8.4 fl oz    |    Ref. 0TE012001E
 

A Pupa ANTICELLULITE ACTIVE CREAM a régóta meglevő cellulitisz és narancsbőr elleni intenzív kezelés. 

Hatékonyan lép fel a zsírlerakódásos területeken és a duzzadt szöveteken, a bőrnek feszességet és bársonyos tapintást ajándékozva.

Praktikus, mert zuhanyzás közben használható: a speciális, melegítő hatású masszázs működésbe hozza az önmelegítő összetételt, javítva a hatóanyagok felszívódását. A hideg vízzel történő öblítés tonizáló hatású. Karcsúbb sziluett már az első alkalmazások után.

 

TESZTELT HATÉKONYSÁG

A kezelés hatékonyságát 80 nőn tesztelték, összehasonlítva a 4 hetes kezelés eredményeit, mindennapos használat mellett, placebo-kontrollált kettős vak vizsgálattal. 40 nő használta az Anticellulite Active Cream krémet, 40 nő pedig Placebót.

 

Alacsony allergia kockázat

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Parabénmentes

Gyártás helye: Olaszország

12M 250 ml / 8.4 fl oz

A zsírlerakódást megakadályozó hatás a tengeri Alga Kivonatnak köszönhető, mely korlátozza a zsírok lerakódását és célzott hatást fejt ki az érdekelt területekre. A Közönséges vadgesztenye kivonat, az Eszcin, elősegíti a mikrokeringés működését és segít a folyadék többlet eltávolításában, "fokozatos vízhajtó hatást" kifejtve.

Alacsony allergia kockázat

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Parabénmentes

Zuhanyozás közben használja, majd öblítse le. A krémet tiszta és nedves bőrre kell felvinni naponta csak 1 alkalommal. Energikusan masszírozza lentről felfelé haladva, amíg kellemes melegség érzést nem tapasztal: a kezelés hatni kezd! Fokozza a masszírozást az érdekelt területeken, használja a csomagban található kesztyűt. Hideg vízsugárral öblítse le. A kezelést párosíthatja Pupa anticellulitisz kezeléssel a hatás fokozása érdekében.