A szemmel látható és mélyen gyökerező cellulitisz okozta bőrhibákkal szembeni intenzív kezelés.
Kettős hatású:
1. Csökkenti a zsírlerakódásokat, a bőrnek feszességet és bársonyosságot kölcsönöz, és karcsúbbá varázsolja a sziluettet. -3cm combkörfogat 4 hét után
2.  A hatóanyag komplexumnak köszönhetően az eredmény tartós marad az utolsó használattól számított 30 napig. *
Gél állagú textúrája gyorsan felszívódik.
Eredmény: csökken a narancsbőr és a bőrhibák, a sziluett karcsúbbá válik. A bőr bársonyosabb és tömörebb. Az első eredmények már két hét után láthatók. Újbóli megjelenést akadályozó hatás az utolsó használattól számított 30 napig.

*TESZTELT HATÉKONYSÁG:
A kezelés hatékonyságát 70 nőn tesztelték. 4 hetes, napi kétszeri használatot követően a Bőrgyógyász átlagosan 3,07cm-es combkörfogat csökkenést mért azoknál a nőknél, akik használták az Active Anticellulite Concentrate koncentrátumot.
A Bőrgyógyász megerősítette, hogy az elért eredmények megtartják átlagos értéküket akkor is, ha 30 napon keresztül nem használják a terméket. Kettős vak vizsgálat placebo-kontrollált. 35 nő használta az Active Anticellulite Concentrate terméket, 35 nő pedig Placebót.


Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Gyártás helye: Olaszország

Anticellulitisz és Újbóli megjelenést megakadályozó hatás a Növényi Kivonatok keveréke, mint pl. Gyömbér, lassítja a zsírok elraktározását és ösztönzi a zsírbontást, helyreállítva az egyensúlyt a bőrszövetekben.
Úgy hat a bőrre, mint egy diéta, csökkenti a zsírsavak jelenlétét és segít az egészséges kinézet tartós megőrzésében, lassítva az újbóli megjelenést.
Vízhajtó, Felhalmozódást gátló hatás: az Eszcin elősegíti a mikrokeringést és a folyadékok elvezetését, a Koffein megakadályozza a zsírok újbóli lerakódását a zsírszövetekben.
A HA Patch Complex koncentrátum különböző molekulasúlyú hilauronsavat tartalmaz. A magas molekulasúlyú hialuronsav láthatatlan filmréteget hoz létre a bőrön, úgy hat, mint egy "bőrfolt", elősegíti a hatóanyagok felszívódását, optimalizálva rövid és hosszú távú hatékonyságukat.  Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav szabályozza a bőrszövetek vízegyensúlyát, feszesítő és tonizáló hatást kifejtve.


Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes

Határozottan, körkörös mozdulatokkal masszírozza a gélt alulról felfelé, enyhe nyomást kifejtve az összes kritikus pontra.
Intenzív fázis: naponta, reggel és este, legalább 4 hétig.
Fenntartási szakasz: naponta 1 alkalommal, az eredmények az utolsó használattól számított 30 napig megmaradnak. Majd naponta 1 alkalommal használja a kezelést.