Intenzív kezeléssel átitatott szövet maszk, mely néhány perc alatt fejti ki hatását az azonnal látható eredményért. Ragyogást és frissességet kölcsönöz a bőrnek, mérsékelve a fáradtság jeleit. Illatanyagtól mentes összetétel, hogy még kíméletesebben viselkedjen a bőrön. Egy szépségápolási titok, hogy minden helyzetben, még egy fárasztó nap után is ragyogó lehessen.

Minden bőrtípusnak megfelel
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes

Gyártás helye: Olaszország

18 ml / 0.60 fl oz

A vékony szövet úgy simul az arcra, mint egy második bőr és hagyja, hogy a kezelés kifejtse intenzív hatását és azonnali eredményt hozzon. A Mandulaolaj, hámlasztó hatásának köszönhetően, eltávolítja a bőrt fénytelenné és mattá tevő elhalt sejteket, ragyogó külsőt kölcsönözve neki. A Hialuronsav segít a természetes hidratálás megtartásában.  

Minden bőrtípusnak megfelel
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes

Gyártás helye: Olaszország

Nyissa ki és terítse szét a maszkot. A megtisztított arcra kell felvinni, tökéletesen kell illeszteni a szövetet. Hagyja 15/20 percig hatni és lazítson. Távolítsa el a maszkot és gyengéden masszírozza, hogy a bőr felszívja a fölösleges terméket.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

AQUA (WATER), HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CHLORPHENESIN, ALLANTOIN, LACTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, MANDELIC ACID, LINDERA STRYCHNIFOLIA ROOT EXTRACT