Intenzív kezeléssel átitatott, szövetből készült szemkontúr és orr ajak ránc foltok. Kisimítják és elsimítják a kifejezés által okozott apró ráncokat, melyek a szemkontúrt és az orr ajak ráncokat jellemzik, frissességet kölcsönözve az arcnak. 
Illatanyagtól mentes összetétel, hogy még gyengédebben viselkedjen a bőrön.  

Minden bőrtípusnak megfelel
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes
Gyártás helye: Olaszország

2.5 ml / 0.08 fl oz

A vékony szövet úgy simul az arcra, mint egy második bőr és hagyja, hogy a kezelés kifejtse intenzív hatását és azonnali eredményt hozzon. Az anti-aging komplexum segít a szemkontúr és az orr ajak ráncok kor és kifejezés által hagyott jeleinek kisimításában.  

Helyezze fel a foltokat a megtisztított szemkontúrra vagy az orr ajak ráncokra úgy, hogy a szövet tökéletesen illeszkedjen. Hagyja 15/20 percig hatni és lazítson. Távolítsa el a tapaszokat és gyengéden masszírozza, hogy a bőr felszívja a fölösleges terméket. Heti 2-szeri használat javasolt.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, JUGLANS REGIA (WALNUT) SEED EXTRACT, HYDROXYACETOPHENONE, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT WATER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CHLORPHENESIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM HYDROXIDE