Intenzív kezeléssel átitatott szövet maszk, mely néhány perc alatt fejti ki hatását az azonnal látható eredményért. Megtisztítja és revitalizálja a fénytelen és matt bőrt, eltávolítva a szennyeződés maradványait. Illatanyagtól mentes összetétel, hogy még kíméletesebben viselkedjen a bőrön. Igazi friss levegő a város szmogjával való egész napos érintkezés után.

Minden bőrtípusnak megfelel
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes

Gyártás helye: Olaszország

18 ml / 0.60 fl oz

A vékony szövet úgy simul az arcra, mint egy második bőr és hagyja, hogy a kezelés kifejtse intenzív hatását és azonnali eredményt hozzon. A vitaminokban - különösen C-vitaminban - gazdag Goji-bogyó kivonat fontos segítség a bőr revitalizálásában. A Vörös Szőlő Kivonatban nagy számban található antioxidánsok elősegítik az epidermisz megújulását.

Minden bőrtípusnak megfelel
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes

Gyártás helye: Olaszország

Nyissa ki és terítse szét a maszkot. A megtisztított arcra kell felvinni, tökéletesen kell illeszteni a szövetet. Hagyja 15/20 percig hatni és lazítson. Távolítsa el a maszkot és gyengéden masszírozza, hogy a bőr felszívja a fölösleges terméket.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

AQUA (WATER), GLYCERIN, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CHLORPHENESIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LACTIC ACID, VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT, LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT, BENZYL ALCOHOL