Intenzív kezeléssel átitatott fekete szövet maszk, mely néhány perc alatt fejti ki hatását az azonnal látható eredményért. Megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől és elnyeli a többlet bőrfaggyút. Ideális a heti szépségápolási rutin befejezéseként és az esztétikai hibák megelőzésére.  
Illatanyagtól mentes összetétel, hogy még gyengédebben viselkedjen a bőrön.  

Minden bőrtípusnak megfelel
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes
Illatanyag mentes
Gyártás helye: Olaszország

17 ml / 0.57 fl oz

A vékony szövet úgy simul az arcra, mint egy második bőr és hagyja, hogy a kezelés kifejtse intenzív hatását és azonnali eredményt hozzon. A Növényi Szén porózus tulajdonságának köszönhetően foglyul ejti a szennyeződéseket és a többlet bőrfaggyút, megtisztítva a bőrt és megszabadítva azt az esztétikai hibáktól. A Faggyúszabályozó Komplexum segít a faggyútermelés ellenőrzésében és csökkentésében, különösen az arc T-zónájában. 

Nyissa ki és terítse szét a maszkot. Helyezze fel a megtisztított arcra, tökéletesen illesztve a szövetet. Hagyja 15/20 percig hatni és lazítson. Távolítsa el a maszkot és gyengéden masszírozza, hogy a bőr felszívja a fölösleges terméket. Heti 2-szeri használat javasolt. 

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

AQUA (WATER), HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROXYACETOPHENONE, GLYCERIN, CHLORPHENESIN, POPULUS NIGRA BUD EXTRACT, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SODIUM HYALURONATE, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, CHARCOAL POWDER, BETA-SITOSTEROL, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL