Napbarnította bőr az év 365 napjában. Néhány cseppje rövid egyenletesen és foltok nélkül válik oszlik el az arcbőrön és egy kifinomult önbarnító komplexnek köszönhetően rövid időn belül egyenletes és természetes barnaságot eredményez. A Mályvakivonat és a Bio Cukor tökéletesen hidratált és ragyogó bőrt hagy maga után.  

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

12M 30 ml / 1.01 fl oz

Egy tökéletesen kalibrált funkcionális önbarnító komplex, melynek célja, hogy homogén és tartós módon optimalizálja a kívánt színt a természetes barnasághoz nagyon hasonló hatás érdekében.

Bőrlágyító és hidratáló tulajdonságú Mályvakivonat aktivátorral.

Egy növényekből kivont Bio Cukor védő filmréteget hoz létre, mely egyben folyamatos hidratálás bocsát ki.

Használat: vigyél fel néhány csepp terméket az tiszta és száraz arcra, a nyakra és a dekoltázsra vagy a kívánt hatás modulálásához keverj 2-3 cseppet a megszokott kezeléséhez.
Egy még egyenletesebb és természetesebb eredmény érdekében javasoljuk, hogy a használat előtt végezz hámlasztó kezelést az arcon.
Használat után mosson kezet.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

AQUA (WATER),DIHYDROXYACETONE,PULLULAN,GLYCERIN,ERYTHRULOSE,SODIUM BENZOATE,MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) LEAF EXTRACT,JUGLANS REGIA (WALNUT) SHELL EXTRACT,POTASSIUM SORBATE,DISODIUM EDTA,CITRIC ACID