Professzionális szem-, arc- és ajaksmink-paletta.
Korrektorok, all over megvilágítók, arcpirosítók, selymes tapintású kompakt szemhéjfestékek számtalan, mindig más és más megjelenésért. Ragyogóan fényes és klasszikus hatású ajakrúzsok, ultrafényes ajkakat biztosító ajakfények, és az ajkakat telt és mély színbe öltöztető matt ajakrúzsok. Be Kind, Stay Wild, Stay Strong e Be Yourself: 4 színösszeállítás egy bármilyen alkalomra tökéletes sminkért! 

Made in Italy Minőség és Dizájn

6M 19.9 g / Net Wt 0.70 oz

FACE
2 korrektor
2 krém állagú all over világító
1 kompakt arcpirosító

EYES
8 kompakt szemhéjfesték

LIPS
4 csillogó ajakrúzs
4 klasszikus ajakrúzs
4 matt ajakrúzs

Használd a korrektort a szem alatti sötét foltok és a bőr apró hibáinak elfedésére, majd az arcpirosítót egy hibátlan, természetes és ragyogó arcbőrért. Vidd fel a világosabb szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe és a szemöldökív alá, hogy értékes fénypontokat hozz létre. A mozgó szemhéjon használj köztes tónusokat, míg a sötétebb tónusokat használd a szemsarok intenzívebbé tételéhez és optikai meghosszabbításához. 
A rúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva. Döntsd el, hogy milyen végeredményt szeretnél:
Csillogó ajakrúzs: a vinil hatású, ragyogó színért.
Klasszikus ajakrúzs: a telt színű, puha ajkakért.
Matt ajakrúzs: egy kifinomult, bársonyos hatásért.