Images

I'm Precious Nail Polish
Tap to zoom
 

Az I’m Precious körömlakk szikrázó hatását az összetételében megtalálható nagyméretű gyöngyöknek köszönheti, melyek mélységet és térhatást keltenek. Használható önmagában egy kirobbanóan fénylő hatásért vagy top coat-ként egy többdimenziós ragyogásért.

A 440 sörtéjű, lekerekített, lapos maxi applikátor optimális felvételt és kibocsátást tesz lehetővé.

Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor
Parabénmentes
Olaszországban készült

36M 5 ml / 0.17 fl oz

Az I'm Precious Körömlakk gyantákban és plaszticizáló anyagokban gazdag összetétele szuper csillogó, ellenálló és gyorsan száradó réteget képez. Textúrája magas viszkozitású a plumping hatásért és a telt, sima felületű körmökért.

Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor
Parabénmentes
Olaszországban készült

A színes körömlakk felvitele előtt mindig használj egy speciális Pupa bázist, hogy megvédd a körmöket és fokozd a körömlakk tartósságát. Vidd fel az I’m Precious színt 2 rétegben, a két felvitel között hagyd tökéletesen megszáradni. A térfogat hatás és a fényes eredmény hangsúlyozásához vigyél fel Gel Top Coat terméket. Tanács: a tartósság fokozásához a körömlakkot a köröm külső szélére is fel kell felvinni.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, TRISILOXANE, DIACETONE ALCOHOL, SILICA, BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER ETHYLCARBAMATE, OXIDIZED POLYETHYLENE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)