Images

Kit Vamp! Sexy Lashes &  Vamp! Creamy Duo
Tap to zoom
 

Vamp! Sexy Lashes 011 – Sexy Black
Ajándékozz a szempilláknak érzéki megjelenést a Vamp! Sexy Lashes szempillaspirál segítségével. A csábítás ellenállhatatlan eszköze egy veszélyesen szexi tekintetért. Dúsít, megemel és ível: szédítő ívek és a gravitációval versengő új vonalak által kiemelt szempillák.

A hullámos kialakítású, rostból készült maxi kefe nagy mennyiségű anyagfelvitelt, míg és az alsó részén található hosszú szálú sörték ívelést biztosító mechanikai hatás kifejtését teszik lehetővé.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Használata érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is javasolt
Parabénmentes
Olaszországban készült

6M | 40 fl oz - 12 ml

Vamp! Sexy Lashes
A természetes eredetű viaszok - Organikus Méhviasz és Karbaubaviasz azonnali extrém dús hatást bíztosítanak. Az innovatív «Lash Sculptor» krosszpolimer megsokszorozza az ívelő hatást a «push up» hatású, ívelt szempillákért. A speciális Filmképző Gyanta megtartja a szempillák helyzetét és ívét és egyedülálló tartósságot biztosít. A hihetetlenül fekete, különleges mikropigmentek intenzív és azonnali színkibocsátást tesznek lehetővé már az első alkalmazástól. A tápláló tulajdonságú Organikus Karitévaj bevonja a szempillákat, anélkül, hogy elnehezítené azokat, megőrizve azok rugalmasságát és hajlékonyságát.

Vamp! Creamy Duo

RÚZS:
A filmképző anyagok, olajok és viaszok kombinációja hosszan tartó, kellemesen krémes viseletet biztosít.
A termékben nagy koncentrációban jelenlévő tiszta pigmenteknek köszönhetően a színkibocsátás már az első felvitelkor is optimális.

CERUZA:
A speciális viaszok tökéletesen krémes, mégis szilárd állagot biztosítanak.
A filmképző anyagoknak hála lágyan siklik a bőrön, és kiválóan illeszkedik az ajkakra.

Bőrgyógyászatilag tesztelt. 
Származási hely: Olaszország

 

Vamp! Sexy Lashes
A szempillatőtől kiindulva és függőleges mozdulatokkal fésüld át őket, hosszukat követve, a szempillatőtől a csúcsok felé haladva. Az intenzívebb méret érdekében a szempillák tövénél végezz cikkcakk mozgást. Használd az applikátor hegyét a legrövidebb szempillák eléréséhez. Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni a tekinteted, a szempillaspirált az alsó szempillákra is vidd fel.

Vamp! Creamy Duo
1. LÉPÉS
SZÁJKONTÚRCERUZA
Rajzold újra, és tedd határozottabbá a szájkontúrt.

2. LÉPÉS
FÉNYES RÚZS 
Használd a rúzst a csábítóan telt ajkakért.