Images

Kit Vamp! Sexy Lashes  & Mousse Me Softly
Tap to zoom
NEW

Kit Vamp! Sexy Lashes & Mousse Me Softly

Merész térfogat. Ívelt hatás. Hatalmas és gigantikus szempillák. 98%-ban természetes eredetű összetevőkkel, eltávolítja az arc-, szem- és szájsminket.
Ref. 040534A001
 

Vamp! Sexy Lashes 011 – Sexy Black
Ajándékozz a szempilláknak érzéki megjelenést a Vamp! Sexy Lashes szempillaspirál segítségével. A csábítás ellenállhatatlan eszköze egy veszélyesen szexi tekintetért. Dúsít, megemel és ível: szédítő ívek és a gravitációval versengő új vonalak által kiemelt szempillák.

A hullámos kialakítású, rostból készült maxi kefe nagy mennyiségű anyagfelvitelt, míg és az alsó részén található hosszú szálú sörték ívelést biztosító mechanikai hatás kifejtését teszik lehetővé.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Használata érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is javasolt
Parabénmentes
Olaszországban készült

6M | 40 fl oz - 12 ml

p>Mousse Me Softly

Innovatív, tiszta formulája 98%-ban természetes eredetű összetevőkből áll, és csak a szükséges funkcionális anyagokat tartalmazza. 

Lágy habot képez, mely krémesen oszlik el a bőrön, és hatékonyan távolítja el a könnyed, természetes sminket, miközben bársonyossá teszi és hidratálja a bőrt. 
A bőröd kiszárítása nélkül távolítja el a szennyeződéseket és a sminket.
Tökéletes kiegészítője a kétfázisú Wand Eraser sminklemosó, a még hatékonyabb tisztításhoz és az olajos érzet eltávolításához.
A környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében 77%-ban* biológiailag lebomló. 

*OECD 301 vizsgálatok 
Műszeres vizsgálati útmutató a termék biológiai lebonthatóságának megállapítására. 
A termék akkor tekinthető biológiailag lebomlónak, ha a termékben található szénmennyiség legalább 60%-a 28 napon belül szén-dioxiddá alakul át.

ÉRZÉKENY BŐRÖN KLINIKAILAG ÉS BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT
NIKKELTESZTELT
NEM TARTALMAZ ÁLLATI EREDETŰ ÖSSZETEVŐT
SZÁRMAZÁSI HELY: OLASZORSZÁG

12M | 100 ml - 3.38 fl oz

Praktikus és puha szépség, hogy kedvenc termékeidet mindig magaddal vihesd.

Vamp! Sexy Lashes
A természetes eredetű viaszok - Organikus Méhviasz és Karbaubaviasz azonnali extrém dús hatást bíztosítanak. Az innovatív «Lash Sculptor» krosszpolimer megsokszorozza az ívelő hatást a «push up» hatású, ívelt szempillákért. A speciális Filmképző Gyanta megtartja a szempillák helyzetét és ívét és egyedülálló tartósságot biztosít. A hihetetlenül fekete, különleges mikropigmentek intenzív és azonnali színkibocsátást tesznek lehetővé már az első alkalmazástól. A tápláló tulajdonságú Organikus Karitévaj bevonja a szempillákat, anélkül, hogy elnehezítené azokat, megőrizve azok rugalmasságát és hajlékonyságát.

Mousse Me Softly

A természet technológiája a szépség szolgálatában: 
természetes eredetű, gyengéd felületaktív anyagokkal és glicerinnel. 
A bőröd kiszárítása nélkül távolítja el a szennyeződéseket és a sminket.

Vamp! Sexy Lashes
A szempillatőtől kiindulva és függőleges mozdulatokkal fésüld át őket, hosszukat követve, a szempillatőtől a csúcsok felé haladva. Az intenzívebb méret érdekében a szempillák tövénél végezz cikkcakk mozgást. Használd az applikátor hegyét a legrövidebb szempillák eléréséhez. Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni a tekinteted, a szempillaspirált az alsó szempillákra is vidd fel.

Mousse Me Softly

Használat előtt felrázandó. 
Vidd fel a nedves bőrre, masszírozd be a smink eltávolításához, majd öblítsd le.