Images

Like a Doll Fluid
Like a Doll Fluid

Like a Doll Fluid

Folyékony smink tökéletesítő, nude bőr hatás.

Details

Add to cart options

Ft 4.590,00

Product Actions

Variations

 
LEÍRÁS
ÖSSZETÉTEL
SMINK TANÁCSOK

LIKE A DOLL Pupa alapozó: folyékony, könnyű, "súlytalan", egyedi szenzoriális hatás. 
Viselete tökéletes, észrevétlen, mintha láthatalan selyem lenne az arcon és
természetes, ragyogó külsőt kölcsönöz, enyhítve a bőrhibákat. Az ultra könnyű textúra egybeolvad a bőrrel a rendkívüli nude hatás eléréséhez. A smink van, de nem látszik. 
Természetes fedés. 6 színárnyalat.

Minden bőrtípushoz.
SPF 15
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt.  
Nem komedogén
Parabénmentes
Illatanyag mentes
Alkoholmentes
Gyártás helye: Olaszország

 

A Mikronizált Pigmentek  uniformizáló hatásúak, a Különleges Illó Szilikon Keverék abszolút komfortérzetet, a Soft Focus Prok diffúz fényességet kölcsönöznek.
A Like A Doll folyadék innovatív "shake&shake" összetétele teljes mértékben vízmentes ott, ahol a pigmentek és szilárd részecskék a folyékony összetevőben lebegnek. 
Idővel a szilárd hányad "élettanilag" igyekszik leülepedni. Egy teljesen természetes, ehhez a különleges szerkezetű összetételhez kapcsolódó jelenségről van szó, mely azért szükséges, hogy selymes érintést kölcsönözzön a használt textúrának és nude look sminket hozzon létre. A termék rövid ideig tartó összerázása ismét homogénné teszi a terméket. 
Használat előtt ne feledje összerázni a folyadékot.

Minden bőrtípushoz.
SPF 15
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Nem komedogén
Parabénmentes
Illatanyag mentes
Alkoholmentes

"shake&shake" formula. Használat előtt alaposan rázza össze, hogy lehetővé tegye a termék számára a tökéletesen egyenletes fedést. Nyomjon egy kis mennyiségű terméket a kézfejére és az arc közepétől kifelé haladva, apró mozdulatokkal vigye fel, ügyeljen arra, hogy alaposan árnyalja a hajtöveknél. 
Majd az álltól a nyaktő irányába haladva árnyalja a kellemetlen színkülönbség elkerülése érdekében.
Ha professzionális eredményt szeretne elérni, a termék felviteléhez használja a Pupa Professional Brush termékcsalád Foundation Brush ecsetét az arc közepétől a kontúrok felé, a homloktól az áll felé haladva, a nyakon árnyalva.